Domů Zboží Od sluníčko L

S onyxem a symbolem draka..

179 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od sluníčko L

Katalogové č.: 13416259
Zobrazení: 58x
Vloženo: 29.6.2022
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z přírodních korálků onyxu.

Dominantní korálek z onyxu, kde je vybroušena rytina v podobě čínského draka, která je pro lepší efekt pokovena ve stříbrné barvě.

Symbol čínského draka: drak je již od pradávna nedílnou součástí čínské mytologie, kde symbolizuje sílu a moc. Traduje se, že symbol pomáhá všem, kteří chtějí uspět ve své kariéře, a dosáhnout blahobytu. Symbol draka má předávat svojí energii, vitalitu a dravost. Mimo jiné je pro Číňany drak i symbolem aktivity a plodnosti.

Dále jsem použila malé korálky z chirurgické oceli.

Velikost korálků onyxu 8 mm.

Navlečeno na pružence.

Délka vnitřního obvodu náramku je cca 17 cm. Náramek vám mohu zmenšit či zvětšit. Pokud si nejste jisti rozměrem změřte si obvod zápěstí.

ONYX:

Onyx je ochranný krystal, který neutralizuje veškeré konflikty, ochraňuje život a dodává životní sílu. Je velkým pomocníkem v obtížných situacích a těžkých životních obdobích. Při mimořádných fyzických i citových vypětích pomáhá zachovat chladnou hlavu, klid a pozitivní přístup. Dodává ráznost, vytrvalost a nadhled při konfrontaci s negativními silami. Motivuje ke snaze stát se pánem svého osudu a poskytuje poučení z minulosti. Zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu. Onyx má velký vliv na současný život, prosvětluje ho, ukazuje správný směr a odstraňuje strach a obavy z neznámého. V těle udržuje rovnováhu energií jing a jang.

    Menu
    --