Domů Zboží Od Futetka

S třapatka - Avanturín, Hematit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený130 Kč
Česká pošta - psaní cenné170 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Futetka

Katalogové č.: 9707085
Zobrazení: 173x
Vloženo: 11.7.2018
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální autorský náhrdelník S třapatka - Avanturín, Hematit

POPIS: Šperk jsem vytvořila z nádherného Avanturínu. Kámen je plochý, hladký, je neprůsvitný, sytě modrý až do fialova se spoustou třpytivých plošek - vypadá jako hvězdné nebe :-) Doplňkovým minerálem jsou dva ploché Hematity potažené antireflexní vrstvičkou (podobně jako brýle), kdy se nanášejí vzácné kovy (zlato, platina, titan, kobalt...), které jej zbarvuje do krásné barvy champagne zlata.
Kámen není podložený ze spodní strany, ale je pevně zasazen.
Vše jsem vyrobila ručně s použitím komponentů vlastní výroby.
Šperk je patinován, leštěn, broušen a povrchově ošetřen.

Kov ve šperku je vyleštěný do stříbrné barvy, barevný tón je pouze odrazem okolí. 
Barevnost fotografií se může lišit podle nastavení monitoru.

MATERIÁL: bezolovnatý cín, kov, Avanturín, Hematit

ROZMĚRY (š,v,t): 10,8 - 7,8 - do 1,5cm
Vše měřeno v nejširších místech vzdušnou čarou.

ZAVĚŠENÍ: ke šperku je přiložen řetízek, nebo kůže v délce 45 cm. Délku mohu upravit podle Vašeho přání, při objednávce mi Vámi žádanou délku a materiál napište prosím do poznámky (Nezapomeňte připočítat celou šířku šperku k celkové délce řetízku.), jinak platí materiál a délka uvedená v popisu a na doprovodné fotografii. 
Zapínání je vlastní výroby z nerezového materiálu, který by neměl způsobovat alergické reakce. Háček na zapínání je tepán, což zvyšuje jeho pevnost. Na přání ho mohu vyměnit za biž. karabinku.

O tomto minerálu se říká že:

AVANTURÍN

Podle italského a ventura – náhodou, druhu skla „náhodou“ vynalezeného r.1 700

Znamení Býka, Raka, Střelce, Blížence

Čakra zelený zejména srdce, modrý hrdla, žlutý solaru plexu a oranžový vitality

Avanturínem navazujeme těsné spojení s přírodou. V centru srdce tiší naše nadměrné emoce a rozčilení. Rozsévá tichou radost a klid. Je současně i kamenem klidného spánku.

Zelený avanturín patří k nejvšestrannějším a nejúčinnějším kamenům. Dosahuje nejlepších výsledků při srdečních poruchách, jež mají původ v emocionální přetíženosti, tlaku a trvalém stresu. Pomáhá při kožních nemocech a alergiích. Zmírňuje chronické bolení hlavy a migrény. Podporuje látkovou výměnu a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Léčí zánětlivá onemocnění a mírní bolesti.

Modrý avanturín je kámen klidu a rozvahy. Učí nás přijímat život se všemi strastmi a radostmi lehce a klidně, s rozvahou. Pomáhá v depresi, tlumí bolesti nejrůznějšího druhu. Mírní teploty, záněty a pomáhá při léčbě plicních potíží a chorob. Odstraňuje nečistoty pleti a křečová napětí svalů. Aktivuje imunitní systém.

Oranžový až červený avanturín nás obdarovává klidem a vyrovnanou myslí. Tiší hněv a citová rozčilení. Mírní žaludeční křeče a záněty. Pomáhá při střevních potížích a podporuje trávení.

 

HEMATIT

Podle řeckého haema - krev

Znamení Štíra, Skopce

Čakra základní

Hematit je základní kámen zemité energie. Přináší nám sílu a vitalitu. V oslabení, ve vyčerpání či v nemoci nám pomáhá aktivovat skryté rezervy. Najdeme v něm oporu při překonávání pocitu nejistoty a beznaděje. Aktivuje naši vůli, odvahu a rozhodnost k činům. Odstraňuje psychické výkyvy a poruchy, které mají vliv na zdraví a stav celého organismu. Přináší nám vnitřní klid a pocit tepla, bezpečí a ochrany Matky Země. Podporuje tvorbu červených krvinek, aktivuje krevní oběh a srdce, posiluje plíce, játra a slezinu. Pomáhá při menstruační nepravidelnosti a poruchách spojených s bolestmi. Doporučuje se i k zastavení krve a při odstraňování krevních otoků a sraženin. Při zánětech neužívat!

K tomuto šperku lze dokoupit další šperky do sady z mé nabídky (do vyprodání).

Menu
--