Domů Zboží Od Puaree

Šampuk Ginger & Rice Protein

279 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Puaree

Katalogové č.: 10631973
Zobrazení: 355x
Vloženo: 7.6.2019
Počet srdcí: 17x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Šampuk na vlasy díky kopřivovému oleji zabraňuje vypadávání. O lesk a růst se postará zázvor, o objem rýžový protein, hydrataci zajistí glycerin s kokosovým a ricinovým olejem a mátová silice prokrví pokožku. Výsledek? Vlasy budou zdravé, lesklé a plné objemu. 0% parabenů, 0% silikonů a 0% sulfátů.

Co je šampuk? Je to koncentrovaný šampon v tuhém stavu vyráběný s minimálním množstvím vody. Voda se po zrání odpaří. Jedná se o koncentrovaný produkt a je srovnatelný s cca 250 ml šamponem. Vydrží přibližně 2 - 3 měsíce podle délky a hustoty vlasů. 

Rada: Bude chvíli trvat, než si vaše vlasy zvyknout. Nebojte se, rychle si zvyknou a potom vám poděkují! Jakmile bude šampuk docházet, může se začít rozpadat, v tomto případě ho stačí zmáčknout, udělat kuličku a pokračovat v mydlení.

Použití: Namydlete vlasy a opláchněte. Vyhněte se kontaktu s očima.

Složení: Sodium Cocoyl Isethionate, Decyl Glucoside, Rosa Damascena Flower Water (Růžová voda), Glycerine, Hydrolyzed Rice Protein (Rýžový protein), Ricinus Communis Seed Oil (Ricinový olej), Butyrospermum Parkii Butter (Bambucké máslo), Cocos Nucifera Oil (Kokosový olej), Glycine Soja Oil (Sójový olej), Kaolin, Zingiber Officinale (Zázvor), Urtica Dioica (Kopřiva), Panthenol, Tocopheryl Acetate (Vitamín E), Mentha Arvensis Leaf Oil (Mátová silice), Cymbopogon Winterianus Herb Oil (Meduňková silice), *Geraniol, *Citronellol, *Limonene

*Je přirozenou součástí rostlinných silic.

Gramáž: 65g (+- 10% dle odparu)

  • Skladujte v suchu na mýdlence při teplotě do 25°C a spotřebujte do 24 měsíců od data výroby. 
  • Výsledný produkt nebyl testovaný na zvířatech
Menu
--