Domů Zboží Od Plácnem-si

Sarah - kožený motivační diář 2020 se zápisníkem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Plácnem-si

Katalogové č.: 11155517
Zobrazení: 185x
Vloženo: 9.1.2020
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ručně vyrobený kožený diář a náčrtník, obsahuje kalendář na rok 2020 a jeden sešit s čistými listy. Z výřezu je vyrobený malý podtácek pod hrneček s lahodnou kávou.

Obal diáře je z pravé kůže, ručně barvený a zdobený, s šitými vnitřními klopami pro vizitky nebo papírové bankovky.  Na přední části obalu je vyřezaný kruh a skrz něj můžete vidět kalendář, který je zasunutý za vnitřní klopu. Na něj můžete napsat vzkaz, pernamentním fixem (na CD). Sešit je zasunutý za gumy ve vnitřní části hřbetu a je možné ho měnit. Nyní je tam jeden, ale je možné za gumy zasunout 4 sešity.

Obal má na zadní části všitý úchyt na tužku a uvnitř je k dispozici také záložka s malou kruhovou koženou značkou, na kterou si můžete nechat vyrazit malý monogram: 2 písmena; srdíčko, čtyřlístek nebo hvězdičku s písmenem, nebo samostatný symbol viz. obrázek níže. Vaše přání mi napište, prosím, do poznámky k objednávce.

image

Popsaný kalendář i zápisník (1x30 listů z bílého papíru) můžete vytáhnout a vyměnit za nové. Krásné je, že napřesrok bude Váš obal vypadat zase trochu jinak. Obal je uzpůsobený také tomu, že jde použít jako oblíbený travellers notebook.

Šití i barva gumy je tyrkysová.

Diář má rozměry větší B6: 14,5 x 19cm, síla cca 3cm

Pouze jeden kus.

---------------------------------------

Respektujte, prosím, autorská práva!

Creative Commons License

Design a autorská práva (C) od 2011 Plácnem-si

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko.

Menu
--