Domů Zboží Od R.A.Douch

SAVE WATER - Žebradlo medvědí ekologické

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od R.A.Douch

Katalogové č.: 8850799
Zobrazení: 172x
Vloženo: 20.9.2017
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zcela unikátně zařazujeme do naší nabídky pár medvědích žebradel. Většinou jsou to unikáty a s většinou z nich se budeme loučit jen neradi ... :-D

Tento nevšedně elegantní model žebradla má obvykle rozměry mezi 40-42 cm x 40 - 42 cm, délka ušisek zcela vymazlených 70 - 72 cm (taková ta délka, kdy do tašky zvládnete šoupnout poklad, aniž byste ji museli sundávat z ramene). Materiál je zcela zcela nefalšovaná 100% bavlna a díky keprové vazbě a vyšší gramáži naše žebradla odtáhnou lecjaký poklad. My zvládli (postupně) 150 medvědích pexes, notebook a 10 cm papírů, nákupy zcela běžně až po okraj a pak taky celoá soupravička do fitka, včetně bot a ručníku. Prostě vymazlený model pro fajnšmekry.

Od každáho dezénu děláme jeden, maximálně pár kousků a některé MOŽNÁ budeme opakovat. Ale fakt jen možná a spíš ne, protože nás baví hledat nová a nová žebradla... (jo a tisk trvá tak dva měsíce, takže žádná rychlost).

Kvalitka - hlavní důraz klademe na vymazlenost ušisek - jsou přeložená uvnitř horního lemu a několikrát prošitá. Je to látka, takže když do žebradla šoupnete dvacetikilový šutr a budete s ním inzenzivně točit, jako Fibingerová, patrně to ušiska nedají. ALe pro zcela běžný typ zátěže - viz výše uvedené celoprázdninové zátěžové testy - to fungovat bude naprosto bez problémů.

Jak prát? Bavlna je na údržbu v pohodě, ale díky digitálnímu potisku je dobré prát tak do 40 stupňů a ideálně v ruce. My prali, nosili všude možně celé dva měsíce a tisk se ani nehnul - barvy pořád stejné. Takže nelze, než dát na zkušené rady odborníků - DESET Z DEVÍTI MEDVĚDŮ DOPORUČUJE ŽEBRADLO MEDVĚDÍ DO KAŽDÉ RODINY (tedy pokud je těch rodin tak do dvaceti, protože víc jich nemáme).

Jo a při šití našich tašek netýráme žádné ubohé děti z Pákistánu či jiné lokality, ale vše tvůrčí na našich žebradlech - od myšlenky, až po ustřihnutí poslední nitky - prochází našima vlastníma tlapkama...

    Menu
    --