Domů Zboží Od Strážci krystalů

Selenit surová hůlka z Maroka M. 50 g

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Strážci krystalů

Katalogové č.: 12118575
Zobrazení: 16x
Vloženo: 8.1.2021
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Selenit je kámen s mléčnou světelností a sklovitým leskem podobným měsíčnímu svitu. Je to krásný poloprůsvitný krystal, který evokuje energii léčení a ochrany. Je to minerál síranu vápenatého, tedy forma sádrovce. Vyskytuje se v barvách bílé, šedé, žluté, oranžové, broskvové, hnědé a zelené.  

Selenit je sice "měkký" kámen, ale zato velmi mocný. Svou tabulkovitou krystalovou strukturou vytváří dlouhá vodivá vlákna a pruhy ve velkých délkách. Je velmi nabíjejícím kamenem, který vede energii a je schopen nabíjet jiné krystaly a minerály ve své blízkosti a čistit ostatní krystaly a naše prostředí od negativity. 

Selenitové hůlky čistí od negativity také nás,  naše aurické pole a naše centrum čaker. Negativní energie může totiž brzdit náš duchovní růst. Je vhodné si dát takovou hůlku selenitu pod postel, aby dělala tuto očistu po dobu našeho spánku. Má také silnou ochrannou energii. 

Selenit si od pradávna dávali lidé do všech rohů svých domovů na ochranu před negativitou a pro zvýšení pozitivních duchovních vibrací. 

  • Léčení je jednou z hlavních vlastností tohoto krystalu. Umí tišit rány jak fyzické, tak psychické. Ulevuje nervozitě a úzkosti. Odstraňuje negativní myšlení. Umí nás povzbudit v tom, abychom se dívali na život z té lepší stránky. Je kamenem míru a vnitřní harmonie. Podporuje soucit, smíření a uzdravení. 

Tento kámen nás svou energií vede k tomu, abychom si vytvářeli dobré vztahy a vše konali s nejlepšími úmysly a pro nejvyšší dobro všech. Učí nás vnímat krásu i v obyčejných věcech a radovat se z toho, že žijeme, že jsme. Selenit je velmi silně spojen s duchovní říší. Svým prostřednictvím nám umožňuje nahlédnout do našich minulých životů a má schopnost aktivovat naše spící schopnosti z těchto minulých životů. Pomáhá navázat kontakt s andělskými bytostmi a napojit se na vyšší vědomí. 

  • Selenitové hůlky lze použít k nasměřování energie k léčení, meditaci či očištění prostoru od negativní energie. Pro léčení můžeme selenitovou hůlku jemně zmáčknout, čímž ji aktivujeme. Přiložit si ji na jakoukoli část těla, kde máme pocit, že bychom potřebovali pomoc. Vibrace hůlky jsou silné a jakmile jsou majitelem aktivovány, čistí éterická pole těla od jakékoli negativity. Jeho energie přináší úlevu.
  • Při meditaci selenit čistí mysl od nepotřebných nebo negativních myšlenek. Umí nahradit negativní pozitivními. Když meditujeme, můžeme držet selenitovou hůlku v rukou a propojit se s krystalem na duchovní úrovni. Umožní nám přístup ke vzpomínkám na naše minulé dary a schopnosti a je možné, že nás to povede k provedení určitých změn v našem současném životě, aby vše bylo v souladu s naší duší. 

Energie tohoto krystalu je naladěna na čakru třetího oka, která nás spojuje s naším vnitřním světem a taky s neviditelným světem. 

Dále je naladěna na korunní čakru, která nás napojuje na tvořivou energii vesmíru.  

Selenit je vysokovibrační krystal, jehož energie může přinést světlo z vyšších sfér do našeho těla a pomoci uskutečnit naši osobní transformaci. Může posunout vpřed náš duchovní růst ♡. 

Očista a nabíjení a péče  

  • Selenit je sádrovec, kámen "měkké" povahy, proto vyžaduje o trochu víc jemné zacházení a péči. Pokud si budete chtít zachovat svůj selenit v pěkném stavu, nepokládejte hůlku nebo kousky selenitu k předmětům nebo ke krystalům s ostrými hranami, mohl by se o ně poškrábat nebo opatrně při manipulaci s ním, nezatínejte do něj nehty, neškrábejte do něj, vše zanechává stopy. Někdy má tendenci se trochu loupat v jemných tyčinkách. 
  • Nesmí přijít do styku s vodou, rozpustil by se časem jako sádra...
  • Taky nedávat na přímé slunce, ztratil by svůj krásný lesk...

Toho všeho se ale nelekejte, bylo jen nutné na to upozornit. Pokud budete jemní a nebudete s ním úmyslně tlouct nebo do něj škrábat a nebo ho máčet ve vodě, bude vše v pohodě. Prostě chovat se normálně a jemně, krystal je "měkký", ale ne doslova, není úplně křehký a něco taky vydrží :)

  • Očisťujte ho proto nejlépe jinými způsoby- vykuřovadly, myšlenkou, zvukem tibetské mísy...jak to budete cítit... 
  • Nabíjet ho můžete na nepřímém slunci - to znamená za slunečného dne, ale ve stínu nebo taky na měsíčním světle při měsíci v úplňku.
    Menu
    --