Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Shattuckit + chryzokol KOULE (3,8 cm)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13863732
Zobrazení: 35x
Vloženo: 13.2.2023
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Celoleštěný, ruční výbrus ze shattuckitu ve tvaru koule. Surovina obsahuje velký podíl zeleného chryzokolu, a další minerální příměsi. Její vybarvení je v různých odstínech modré, tyrkysové, zelené. Koule je dekorativní, velice pěkná.

Další fotografie pod textem. Foceno ze všech stran.

Je vhodná pro krystalo-terapii nebo k dekoraci a harmonizaci prostoru. Minerály ve tvaru koule vyzařují svoji energii rovnoměrně do všech stran. Energeticky ceněná surovina, očistný minerál.

Shattuckit je moderní a zatím i poměrně vzácnější kámen, objeven byl teprve počátkem 20.století v Arizoně v měděném dole Shattuck mine (USA). Jde o měďný křemičitan, v jeho složení se objevuje chryzokol, kuprit, limonit a azurit. Může obsahovat zbytky malachitu, často se mísí i s křemenem.

Typická je pro něj tyrkysově modrá barva a různé odstíny modré (od světlejší až po tmavou). Další vybarvení (zelenkavé, měděné, světlé) určuje právě složení konkrétního kamene, podíl jednotlivých složek.

Shattuckit je duchovní kámen s vysokými vibracemi, tedy pracuje s námi na jemno-hmotné úrovni. Skvěle působí na čakru třetího oka a krční čakru. Součástí kamene je i azurit, který předává schopnost komunikovat s ostatními v pravdě, ale i lásce, tedy tak, aniž by to někomu ubližovalo. Usnadňuje komunikaci také tam, kde vystupujeme před více lidmi, z tohoto důvodu je vhodný i pro introverty (mírní případnou nervozitu a ostych). Je také vhodný jako společník k meditacím, rozvíjí intuici, posiluje telepatii a umožňuje případné napojení se na astrální bytosti.

Posiluje mentální část naší osobnosti, jasné myšlení, porozumění, chápání. Schopnost vidět vlastní vize, i schopnost porozumět jim. V jeho energii budeme mít potřebu žít svoji pravdu, která vychází přímo ze srdce.

Jeho krystalická mřížka jej řadí mezi minerály, které nám pomáhají s energetickou očistou. Pustíme-li shattuckit do svého energetického pole, pomůže nám „rozpustit“ nežádoucí stavy a vlastnosti, které nyní prožíváme a prožívat je již nechceme. Budeme-li se shattuckitem aktivně pracovat, pročistíme/odstraníme zátěžové energie, toxické energie, staré nefunkční programy. Převzatá přesvědčení, která nejsou naše. Pomůže s odstraněním různých blokád a omezení.

Volíme jej tehdy, pokud se potřebujeme zbavit fyzické bolesti nebo nemoci, urychluje zotavení. Jeho očistné schopnosti působí úlevu na různé potíže v hlavě, zmírňuje její bolesti (migrény), chrání hrdlo, hlasivky, ochraňuje nás před nadměrným mentálním přetížením (také přetížením čakry 3.oka). Jako čistící kámen jej můžeme univerzálně použít na pročištění a základní vyladění všech energetických center.

Očista: kámen nemáčejme často a dlouho ve vodě, jen rychle opláchněme vlažnou/studenou vodou a hned osušme. Čistící kameny se však musí řádně zbavit toxických energií, které z nás při práci vytáhly, optimálně jej tedy čistíme mentálními technikami a vykuřovadly, častěji necháváme odpočívat u plamene svíčky a ve společenství s ostatními minerály.

Rozměry: průměr 3,8 cm.

Lokalita: Kongo.

Moje pozn.: A5732.

Menu
--