Domů Zboží Od Jana Berková

Kváskový receptář - Sladké kváskové pečení

342 Kčza 1 ks
Vložit zboží do košíku
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 3 zájemci.
K odeslání: 29.4.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: do 5 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Jana Berková

Katalogové č.: 11866919
Zobrazení: 434x
Vloženo: 24.10.2020
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Přeji vám prima dny!

1. RECEPTÁŘ sladkého KVÁSKOVÉHO PEČENÍ S CUKREM i BEZ CUKRU

Vhodný dárek pro kváskové nadšence, co touží po nových receptech na papíře. Pokud si chcete s kváskem začít, přidám vám sušený z r. 2012 s Kváskovou kuchařkou nebo s brožurkou Tajemství přírodního kvásku. Viz mé další zboží.

PODROBNĚJI:

Receptář 88 zajímavých sladkých dobrot ve dvou variantách slazení – s cukrem a s tekutým sladidlem.
Receptář má 136 stran křídového papíru, praktickou spirálovou vazbu, kulaté rohy a profi fotografie, které přímo vybízí k vyzkoušení :-)
S receptářem budete tvořit, péct a mlsat pečivo, které si doma běžně děláte z kvasnic, prášku do pečiva a sody. Všechny známé i neznámé recepty jsem převedla na kvásek.
  • BÁBOVKY A SLADKÉ CHLEBÍČKY různých chutí. Z bábovek si pochutnáte například na kávové, čajové, třené, višňové, kokosové, medové, perníkové, vodové. Rychlé chlebíčky si upečete z jogurtu, tvarohu, oleje, zajímavě vypadá zamotaný chlebíček s mákem.
  • Z MOUČNÍKŮ NA PLECH vás navnadím na Hraběnčiny řezy, Míša řezy, Margot, Prošívanou deku, dva jablečné koláče, Kuličkové řezy, Makovec, Citrónový moučník a spoustu dalších.
  • Upéct si můžete kváskové BUCHTY Honzovky v několika variantách těsta i náplně.
  • Kapitolou KOLÁČE A PLNĚNÉ PEČIVO budete listovat stále sem a tam, protože bude těžké si vybrat, jestli upéct klasické koláče – hanácké, frgále, chodské, nebo místní – Hlucké, Volarské koláče, Petra Voka, nebo vláčné Jogurtové, či tvořivé Zamotané a Rohlíčkové. Na jazyku se vám budou rozplývat máslové drobné Baťovy koláčky. A pro případ, že vám dojdou vejce, upečete závin s povidly.
  • V kapitole PEČIVA BEZ NÁPLNĚ najdete suky, pletýnky, rohlíčky, loupáky, věnečky, např. z tvarohu, bez vajec, s máslem i s olejem.
  • A na závěr si upečte DROBNÉ PEČIVO A MLSÁNÍ. Vyberte si třeba Kroucené makové tyčky, Mrkvánky, Koblihy z trouby, františky, Žloutkové rohlíčky, také různé tvary z ovesného kvásku anebo Tvarohové pusinky slazené jen rozinkami.

Věřím, že vám budou recepty chutnat, zaujmou vás svojí chutí a osloví svým příběhem.

Podle receptáře se už peče o 106! A jak? Přečtěte vzkaz z FB :

 

 

Menu
--