Domů Zboží Od EliVokounova

Snící kvítka - digitální set

99 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od EliVokounova

Katalogové č.: 2222518
Zobrazení: 253x
Vloženo: 28.11.2011
Počet srdcí: 109x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

"Snící kvítka" je set šesti autorských fraktálních grafik.
Můžete si je vytisknout a pověsit na zeď, můžete je použít jako tapetu na pozadí PC nebo je využít jako scrapbooking papír. Kreativitě se meze nekladou.


Formát každé grafiky je A4 (při rozlišení 300 dpi, tzn. vysoká tisková kvalita). Set vám bude doručen elektronickou poštou.


Koupí se zavazujete k dodržení pravidel užívání.
Je zakázáno zakoupené soubory nebo jejich části přeprodávat. Je zakázáno soubory zdarma poskytovat na jakýchkoliv internetových serverech. Je zakázáno prodávat tisky souborů.

Můžete tedy například obrázek použít jako podklad k vlastnímu šperku z křišťálové pryskyřice, a šperk pak můžete prodávat. Nesmíte však přeprodávat samotný grafický podklad. Analogicky si můžete odvodit další příklady správného a nesprávného použití. V případě nejasností mne kontaktujte. Děkuji!

 

Co je to fraktál a jak vzniká fraktální grafika se můžete dočíst v mém článku: "O fraktálech a tvorbě fraktální grafiky".

~ Design na zakázku: ~
Tvořím také design na zakázku, ať už se jedná o webdesign, design vizitky nebo plakátu apod., ilustraci knihy či jinou grafickou tvorbu. Více informací najdete v mém profilu.

Menu
--