Domů Zboží Od Anomal Beads

Šňůrkový náramek Opalizující onyx

129 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Anomal Beads

Katalogové č.: 12435756
Zobrazení: 24x
Vloženo: 20.4.2021
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Ke každé objednávce nad 699,- Kč obdržíte jako poděkování malý dáreček. Při objednávce nad 999,- Kč poštovné zdarma.

Korálky jsou navlečeny na nylonové povoskované šňůrce a náramek je zakončen stahovacím uzlem, velikost náramku je proto nastavitelná na jakýkoli obvod zápěstí. 

Jedná se o korálky onyxu a opalitu o velikosti 6 mm, ty jsou doplněny kovovými korálky v barvě rose gold o velikosti 3mm.

Opalit

Opalit je syntetický kámen (respektive sklo) někdy nazývaný také opalizující fluorit nebo nachový opál. Typická je pro něj mléčná nebo duhová barva.
Obsahuje oxid křemičitý, patří mezi tzv. transformátory, čímž nachází využití v podpoře schopnosti změnit svůj život, danou situaci, vztahy a plány do budoucna.
Harmonizuje čelní a korunní čakru, vyrovnává síly Jin a Jang, tedy temnotu a světlo, dva doplňující se opaky spojené do jednoho celku. Jin symbolizuje ženskost, tmu a pasivní sílu a Jang symbolizuje mužnost, světlou a tvořivou sílu). 
Opalit má jemnou energii, je vhodný pro meditaci. Používá se ke zlepšení komunikace na všech úrovních, zejména duchovní. Pomáhá odstranit blokády čaker a meridiánů, podporuje vytrvalost a odvahu mluvit o vlastních skrytých pocitech.
Opalit je považován za kámen klidu, je vhodný pro tlumení deprese a úzkosti a kamenem lásky, vhodný pro upevnění vzájemných romantických vztahů a věrnosti.
Používá se pro zvýšení sebevědomí, smyslu pro hodnotu a pochopení smyslu bytí, pro schopnost čelit obavám, přináší klid a vyrovnanost.
 Je tradičním kamenem pro posílení vůle žít a užívat si života. 
Je kamenem obchodníků, jako talisman pro shromažďování peněžního bohatství.

Onyx

Skvělý kámen v případech řešení obtížných životních situací a nebo velkého stresu. Posiluje logické myšlení a nabádá nás k opatrnosti. Posiluje imunitní systém, zklidňuje nervovou soustavu, léčí artritidu, sluch, játra a je vynikajícím pomocníkem při chronické únavě. Jeho barva může být modrá, bílá, šedá, červená, žlutá, hnědá i černá. 

 

Menu
--