Domů Zboží Od Somi

Softshellové hasičské gatě

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Somi

Katalogové č.: 2638168
Zobrazení: 128x
Vloženo: 16.4.2012
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Softshellové gatě, velikost 110, tmavě modré barvy, vzadu dvě kapsy ve stejné barvě, jako jsou kalhoty, jsou obšité žlutou nití, mají reflexní pásky kolem dolních nohavic a na kapsách, v pase guma šíře 3 cm a otvor pro její regulaci. Dole je navlečená guma, aby dětem pod nohavice nefoukalo a aby si na nohavice nešlapaly. Boční švy jsou prošité žlutou nití. Kalhoty jsou díky reflexním páskám velmi výrazné, děti v nich budou pro řidiče velmi dobře viditelné. Materiál dobře chrání před větrem i deštěm. Je vhodný pro celoroční užívání, v zimě tak od 5 °C, pokud se pod kalhoty dají punčocháče či legíny, snesou se i v mrazech. V létě, pokud je chladné, deštivé i větrné počasí lze dobře unosit.

Délka od pasu dolů 64 cm, od rozkroku dolů 47 cm

Ušiju jakoukoliv velikost i jinou barevnou kombinaci, barvy na dotaz.

Softshell je moderní materiál, voděodolný a paropropustný zároveň. Šiji z materiálu s odolností vodního sloupce 10000mm a paropropustností 3000g/m2/24h. Softhell je podvrstvený jednou vrstvou flísu černé barvy. 

Ke kalhotám je možno objednat i bavlněnou čepičku ve stejné barvě s reflexním páskem (možno objednat čepičku i bez reflexního pásku).

    Menu
    --