Domů Zboží Od Papírová křídla

Sójová svíčka Morning Mist (S)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce159 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Papírová křídla

Katalogové č.: 11095473
Zobrazení: 1717x
Vloženo: 4.12.2019
Počet srdcí: 81x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Elegantní sójová svíčka Morning Mist ve stylovém hnědém skle.

Chtěla stihnout východ slunce. Rychle vstala a přes ramena si přehodila teplý pléd. Když rozcuchaná vyšla z dřevěné chatky, obklopila ji mlha natolik, že najednou neexistovalo nic než ona. Svět se stal složeným z temných obrysů a stínů. Prsty obemkla hrnek s horkým čajem. Než stihla vykročit do neznáma, dveřmi se prodral malý psík, který se ji rozhodl doprovodit. S věrným přítelem po boku se potulovala tajemným prázdnem tak dlouho, až narazila na podivné růžové světlo. Každou minutou bylo pronikavější. Rozhlédla se a zjistila, že postává v červánkovém oparu. Svět zkrásněl. Slunce vyšlo.

 

Vůně: barvínek, jemná květinová

Objem: 120 ml

Doba hoření: cca 24 hodin

 

Svíčka je vyrobena ručně ze sójového vosku. Jeho předností je až dvojnásobná doba hoření oproti jiným variantám. Taky nevylučuje žádné škodlivé látky. Svíčka by po každém zapálení měla hořet alespoň tak dlouho, aby se vosk rozpustil až k jejím okrajům. Při dřívějším uhašení plamene by se tvořil tunel, knot by tedy mizel, ale vosk nikoliv.

Nenechávejte svíčku hořet déle než 4 hodiny. Před dalším zapálením počkejte, dokud vosk zcela nevychladne, a knot přistřihněte na 4 mm. Svíčka díky tomu bude hořet lépe a déle. Obal svíčky lze po jejím vyhoření znovu použít, například na uskladnění koření, čajů či na květiny.

Menu
--