Domů Zboží Od Savon de V

'Soprana' - solné pleťové a tělové mýdlo PF

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce134 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Savon de V

Katalogové č.: 8715128
Zobrazení: 251x
Vloženo: 30.7.2017
Počet srdcí: 55x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pokud jste solné mýdlo ještě nevyzkoušeli, pak věřte, že tohle je trošku jiný mýdlový požitek, než na který jste zvyklí.

Mramorové solné mýdlo Soprana je velice šetrné mýdlo s exfoliačními a detoxikačními vlastnostmi. Mýdlo je vhodné jak pro silně se mastící a prachem namáhanou či aknózní pleť, tak pro celkový detox pokožky na celém těle, včetně chodidel. Nemusíte se bát mýdlo použít ani na místa s malými rankami (po holení, malé odřeniny atd.)- mořská sůl napomáhá rychlejšímu hojení.

Díky vysokému obsahu jemné mořské a epsomské soli je toto mýdlo neskutečně pevné, s minimální náchylností k rozmočení. Jeho sice nízká, zato však krémově hustá pěna doslova pohladí a zanechá vaši pokožku krásně vláčnou, měkkou, hebkou, s pocitem čistoty. Obsažené aktivní uhlí v mýdle navíc posiluje čistící schopnosti. Směs esenciálních olejů jako tea tree či rozmarýn a dalších pak napomáhá k tvorbě antibakteriálního klima na pokožce.

Mýdlo má díky směsi EO zemitější vůni s převahou tea tree a rozmarýnu. 

Díky své velikosti a všestrannému použití je Soprana ideálním společníkem na dovolenou.

Použití na obličej: Mýdlo má velice jemnou strukturu a je vhodné použít přímo na mokrou a prohřátou pleť. Masírujte pleť koruživými pohyby, dokud se nevytvoří krémová pěna. Pokud je Vaše pleť mastnější s častým výzkytem nežádoucích pupínků, aplikujte i 4x až 5x týdně. Po opláchnutí použijte Vaši tradiční kosmetiku, nebo některý z našich pleťových olejů

Použití na tělo: Podle citlivosti a kondice Vaší pokožky, doporučujeme používat 1-3x týdně, klasicky jako každé jiné mýdlo. 

Oplachový produkt BEZ PALMOVÉHO OLEJE

Váha +/- 70g

Složení: kokosový olej, olivový olej, kokosové mléko, mořská sůl, epsomská sůl, aktivní uhlí, titanium dioxid, cukr, med, směs esenciálních olejů. *Limonene, *Linalool, *Citral, *Eugenol, *Geraniol, *Citronellol, 

Název Soprana je inspirován solnými doly v Petralia Soprana, které se nachází v provincii Palermo na Sicílii. Tyto doly patří mezi jedny z nejbohatších v Evropě a jejich sůl se vyznačuje vyjímečnou čistotou.

Menu
--