Domů Zboží Od Charliee

SPIRÁLY PERLOVÉ - PERLA - radosti + HEMATIT - ocel

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Charliee

Katalogové č.: 2465154
Zobrazení: 694x
Vloženo: 22.2.2012
Počet srdcí: 139x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Objednávku odesíláme v termínu, který je psaný u výrobku - až po připsání platby na účet. Termíny nejsou všechny stejné. Uvedené odesílací termíny jsou: Ihned, 3 dny a 6 dní - po přijetí platby na účet.

Náušnice "SPIRÁLY PERLOVÉ" - vyrobené ručně z chirurgické oceli, celé ručně tepané (pro větší pevnost a vysoký lesk), s pravými perlami (modré barvy) - nejsou to korálky perleťové barvy, ale přírodní materiál a minerál - hematit (kámen sebedůvěry).

Vhodné pro alergiky.

Délka náušnice (bez háčku) cca 3,5 cm, silikonové zarážky.

Perly

symbolizují Měsíc, vodu, centrum stvoření a vesmír. Ve staré mytologii byly perly zasvěceny bohyni Isis a nosily se pro naklonění její přízně. Perly jsou tradičně spojovány se vším ženským, kreativním a pečujícím. Podporují plodnost. Užívány v magii lásky šíří láskyplné vibrace. V některých kulturách se nosí jako pojistka šťastného manželství. Pomáhají přitahovat štěstí, úspěch, hojnost a bohatství. Ochraňují domov před ohněm.  Perly můžeme nosit k ochraně zdraví, na doplnění fyzické síly, prodloužení života a k dodání odvahy.

HEMATIT

Užití: uzemnění, ochrana, zlepšení paměti

Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Saturn a elementu ohně. Je to zvláštní, okouzlující, stříbřitě šedý kámen, jenž je mocný, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha, nese v sobě silný element jang, zajišťuje nerovnováhu meridiánu, čímž napravuje nevyváženosti jin. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost.Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť (obzvláště účinný na matematiku a technické předměty). Pomáhá překonávat různá omezení, které si majitel sám stanovil, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.   

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, používaný také ve zdravotnictví, má zdravotní atest, nečerná, je pevný-drží stálý tvar, hypoalergenní-vhodný pro alergiky.

*cena je za samotný výrobek (bez krabičky)


Menu
--