Domů Zboží Od Atelier mezi kopci

Srdíčko do dlaně - až ti bude smutno

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Atelier mezi kopci

Katalogové č.: 10140137
Zobrazení: 257x
Vloženo: 5.12.2018
Počet srdcí: 47x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

                                        

Srdíčko je vyřezáno z jednoho kusu ořechového dřeva, dále je opracováno dláty a několikrát broušeno a leštěno. 

Jedná se o srdíčkovou, dlabanou mističku. Vytvořenou z ořechového dřeva. Dřevo má pěknou kresbu a žíhání. Malé srdíčko do dlaně, jedna jeho půlka je nepatrně větší než druhá, což ještě více podtrhává přechod mezi tmavým a světlým dřevem.

Dlabané srdíčko je ošetřeno BIO olejem na dřevo pro styk s potravinami.  Certifikát IOS-PRG-0021. Olej proniká hluboko do dřeva. Na závěr přeleštěno.

Strom, z kterého je srdíčko vyřezáno, rostl na Českomoravské vrchovině poblíž cesty za Bystřicí nad Pernštejnem. Stáří ořechu bylo cca 65 let a kácel ho jeho majitel.

Dřevo může obsahovat drobné prasklinky, což je jeho přirozený proces a k výrobku patří.

Dlabané srdíčko - mistička je vhodné, pro mou milou mého milého, pro milované, zamilované i odmilované, také například na oříšky,  brusinky a jiné dobroty, které máte rádi, popřípadě na koření, sůl nebo jako bytová dekorace - do kuchyně, ozdoba interiéru, nebo na Vaše poklady, šperky, kamínky, ideální vánoční dárek, atd ... .

Něco o ořešáku:

původ ořešáku hledejme v Iránu a Číně. Ořešák nám pomáhá dostat se v naší cestě dál, zbavit se věcí z minulosti a připravit se na nové změny v životě. V dávných dobách se tento strom používal k proroctví a věštbám. V Kelachu v Iráku se podařilo nalézt dřevěné tabulky popsané nápisy a zhotovené ze dřeva ořešáku. Ořechové listy, plody i kořeny se používaly jako barvivo. Plody od pradávna působí na náš mozek, stres a duševní klid a rovnováhu. Ořech je spojován s plodností, učí nás samostatnosti a vytrvalosti. Náleží planetě Jupiter. 

Vyrobeno v nekuřáckém prostředí a s úctou ke dřevu.

Rozměry srdíčka cca: 7,7 x 6 x 1,7 cm.

Menu
--