Domů Zboží Od Cíněnka

Srdíčko - prsten se slunečním kamenem a granátem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Cíněnka

Katalogové č.: 13334346
Zobrazení: 68x
Vloženo: 10.5.2022
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Srdíčko - prsten se slunečním kamenem a granátem

Autorský prstenvyroben z cínu se stříbrem, měděného pocínovaného drátu, plechu a kabošonu slunečního kamene a granátu (glosulár)

Prsten je vyroben ve velikosti 58-62, je zvětšovací.

Šperk je patinován, broušen, leštěn. Ošetřeno antioxidačním olejem.

Zasílám v dárkové krabičce.

Sluneční kámen je ztělesněním vitality, energie a slunečního jasu. Učí nás brát život takový, jaký je a svítí do všech tmavých koutů v naší mysli. Ve chvílích melancholie nám dodá jas do mysli i energii do těla.

Sluneční kámen je podle svého názvu kamenem Slunce. Díky jeho vlivu a jeho “žáru” mizí strach, deprese a negativní myšlenky. Do našich životů přináší naději a vitalitu. Dodává nám optimismus, pomáhá nám najít správný směr, když se zdá, že vše ztrácí smysl. Učí nás milovat sama sebe a svůj život, díky čemuž dokážeme milovat i své blízké a lidi v našem okolí. Zahání negativní myšlenky, i v horších chvílích našeho života nám dodá optimismus.

Sluneční kámen nám pomáhá brát život takový, jaký je, vidět krásu a pozitivitu i v jednoduchých a běžných věcech. Dodává nám energii a sebedůvěru vzít život do vlastních rukou a realizovat své sny a cíle.

Stimuluje nervový systém, tlumí nervozitu a pomáhá nám ke klidnému a nerušenému spánku. Sluneční kámen pomáhá při problémech s dýchacími cestami, překonávat únavu a nabírat nové síly. Ulevuje při revmatických bolestech a bolestech v krku. Pomáhá udržovat všechny orgány v rovnováze a při problémech se žaludečními vředy.

Chrání naší auru před nepříznivými vlivy okolí.

Grosulár je jedním ze základních druhů granátu. Jméno grosulár pochází z latinského slova grossularia neboli angrešt, jehož plody svojí barvou někdy připomíná. Čistý grosulár je křemičitan vápenato-hlinitý, nejčastěji však podobně jako ostatní granáty obsahuje větší či menší podíl jiných granátových složek. 

Dá se říci, že grosulár je nejbarevnější granát. Tvoří jakýsi přechod mezi červenými (pyrop, spessartin, almandin) a zelenými (andradit, uvarovit) granáty. Může být žlutý, oranžový, růžový, zelený, hnědý, černý a jako jediný z granátů dokonce i bezbarvý. 

Jeho účinky nám pomáhají překonávat deprese, vleklý stres, frustrace a melancholii. Odstraňuje celkovou vyčerpanost a regeneruje organismus po únavě a dlouhodobých problémech s nespavostí. Posiluje a čistí vnitřní orgány a zpevňuje kosti. Podporuje zamilovanost a lásku. Prohlubuje vztahy, probouzí zvědavost a podněcuje představivost, tvořivost. Grosulár pomáhá při řešení problémů, včetně soudních sporů. Učí nás řešit situace s klidem, dostatečně odpočívat a relaxovat. Napomáhá snadné komunikaci a spolupráci v týmu. Velice příznivě působí na správnou činnost ledvin a sliznic. Odstraňuje kožní problémy. Zvyšuje plodnost.

Jeho vlastnosti, léčivé účinky a další charakteristiky jsou totožné s těmi, kterými oplývá klasický Granát. Grosulár vlastnosti a účinky Granátu rozšiřuje a umožňuje tak pomáhat v širší škále oblastí.

Naleziště: J.A.R., Keňa, Tanzanie

Menu
--