Domů Zboží Od Happy sisters

Šťastný náramek ze sodalitu a praskaného křišťálu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Happy sisters

Katalogové č.: 10420094
Zobrazení: 75x
Vloženo: 18.3.2019
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Akce poštovné zdarma při objednání zboží od 650,- Kč!

Náš šťastný náramek je vytvořený z korálků sodalitu a křišťálu.
Korálky jsou navlečené na pružném nylonovém vlasci a jejich průměr je 8mm. Obvod náramku je 17 cm (na přání lze velikost upravit).

Sodalit má mezi modrými kameny nejintenzivnější vibrace, spojuje logiku s intuicí, prohlubuje meditaci a porozumění aktuálním stavům vašeho života, rozvíjí a zklidňuje mysl, potlačuje duševní zmatek, umožňuje přijímat nové informace, dodává odvahu, prohlubuje koncentraci a představivost. Při týmové práci přináší harmonii, solidaritu a vědomí společného cíle. Odhaluje příčiny obav, fobií, pocitů viny a svazujícího jednání, zvyšuje sebevědomí.

Křišťál

Křišťál je bezbarvým krystalem křemene. Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. Křišťál projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce, chrání auru a odstraňuje bloky bránící volnému toku energie v těle.

Ke všem náramkům lze na přání odebrat/přidat jiný komponent.      Do poznámky uveďte např. jiný komponent, velikost apod. :)

Rádi Vám vytvoříme i různé dárkové provedení (např. s věnováním). Domluva lze možná ve zprávě, nebo také v poznámce objednávky. :) 

S láskou Happy sisters

Menu
--