Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Stilbit AA tromlovaný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14555798
Zobrazení: 6x
Vloženo: 3.3.2024
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tromlovaný kamínek stilbitu ve kvalitě AA. Je jemné, světlounké meruňkovo-krémové barvy, barevně zcela čistý, s vysokým hedvábných/perleťovým leskem. Energeticky velice ceněný minerál, skvělý pro krystalo-terapii. 

Stilbit je kámen, který má velmi jemnou a velmi přístupnou energii, můžeme se na ni snadno naladit, je tedy vhodný i pro ty z nás, kteří s minerály teprve začínáme. Patří mezi zeolity. Skvěle uzemňuje duchovní energii.

Stilbit dokáže „zpomalit čas“, umí nám být průvodcem a ochráncem při duchovních putováních, na všech našich duchovních cestách. Umí nastolit hluboké zklidnění, je proto výborným společníkem k meditacím. Dokáže ztišit hlas myšlenek, které nejsou naše. Umí nás napojit na akášu. Při aktivním práci s ním časem dokážeme jasně vnímat zprávy a znamení naší duše.

V jeho energii budeme mít lepší schopnost vhledu do vztahů a situací, pomůže nám při rozhodování, při hledání odpovědí. Otevře nám bránu k vlastní intuici a posléze na fyzické úrovni pomůže intuitivní myšlenky přeměňovat v činy. Pomůže nám také nahlédnout jinak na sebe samé a ukázat nám to, co jsme třeba dosud na sobě vidět nedokázali, nebo spíše nechtěli? :-)

Stilbit nás také učí tomu, že nemáme plýtvat energií tam, kde to nemá smysl. Že máme pracovat s tím a cenit si toho, co je skutečné, reálné, dosažitelné. Nesnít o stavu dokonalosti, nemít nesplnitelná očekávání. Je jemně očistným kamenem, který nám může přinést úlevu i zásadní změny do našeho života.

Jemnost, čistota, lehkost, přístupnost, hluboké zklidnění, radost… to vše je stilbit.

Rozměry: 2,5 x 1,8 x 1,4 cm.

Lokalita: Indie.

Moje pozn.: B5408.

Menu
--