Domů Zboží Od sperkyakameny

Stříbrné náušnice s arizonským tyrkysem - RARITA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od sperkyakameny

Katalogové č.: 13317571
Zobrazení: 63x
Vloženo: 1.5.2022
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

... Arizona s mnoha přírodními zázraky, divokými kaňony, Grand kaňonem, Soronskou pouští a národními parky je nalezištěm nejvzácnější formy tyrkysu, který je jejím národním kamenem a symbolem indiánských kmenů Navahů, Apačů, Zuniů a Hopiů ...

Závěsné náušnice z pravého tyrkysu z Arizony vysoké kvality QA (RARITA) a krásné modro-tyrkysové barvy. Náušnice mají originální tvar o výšce cca 20 mm (se závěsem cca 37 mm) a šířce cca 16 mm; váha obou náušnic 6,6 g. Úchyt, zasazení, závěs a zapínání jsou ze stříbra (Ag 925/1000). Původ minerálu Arizona (USA). Náušnice jsou identické s fotografií.

TYRKYS byl v dávnověku považován za magický svatý kámen, kámen štěstí. Pravý tyrkys je jedním z nejúčinnějších léčivých krystalů. Jedná se o silný ochranný kámen. Tyrkys je symbol modrého nebe a moře, nekonečně průzračných výšek a hlubin. Má schopnost negativní pocity a vjemy rozptýlit. Tyrkys vytváří svojí vibrací kolem našeho těla silové pole, které nás chrání před zlými silami duchovního světa. Ochraňuje nás před černou magií, škodlivými vlivy prostředí, před zářením a spodními proudy.

Náušnice Vám budou zaslány v dárkovém sáčku v obálce s bublinkovou fólií. V nabídce je jeden pár těchto náušnic.

Menu
--