Domů Zboží Od Hydys

Orgo Strom Života A * Jantar s Citrínem a granáty

360 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hydys

Katalogové č.: 11515142
Zobrazení: 163x
Vloženo: 24.5.2020
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dárkově baleno s Certifikátem * Pro Radost je přidán dárek

Ihned k odeslání, dárkově baleno s Certifikátem

Objednáváte si konkrétní ks dle vyobrazení.

Velmi silná kombinace kamínků

 Jantar a Citrín * síla Slunce

Tento orgonitek je vyroben při posledním Úplňku. Orgonitek bude mít silněší vibrace a rychlejší tok energii.

Úplněk/ nejsilnější fáze měsíce - byl vždy považován za magický den - měsíc má vliv na naše tělo i psychiku a na různé přírodní úkazy.

Každý orgonitový obrázek ve šperku tvořím/skládám do šperku pinzetou, všechny kamínky i špony mají přesné umístnění...

Obsahuje: Křišťál, pobaltský Jantar, Citrín, třpytky, kovový stromek, české granátky, kovové špony ( hliník, měď, bronz, mosaz )

Je velmi krásný. Celý čirý / nádech zlatavé... s odlesky špon a polodrahokamu... dozdobeno  mikrokuličkami, zajímavý světelný efekt...

Komponenty v barvě strarostříbra ( strom Života ) a starobronzu ( zavěšení ).

Velikost 4 x 0,8 cm - dosah orgonitové Energie do 10 m, dle vnímavosti majitele.

V ceně je zavěšení. Na imitaci hadí kůže... velmi příjemné na nošení.

Podrobný popis / certifikát bude přiložen.

Jantar - je organického původu - zkamenělá pryskyřice jehličnatých stromů. Stáří 50 mil. let.... Tato zkamenělá pryskyřice je nabita původní sluneční energií - má nebývalou schopnost náš organismus pročistit a projasnit. Jantar v nás aktivuje pozitivní myšlení - přináší radost...vynikající pomocník proti depresím a smutku v duši. Od pradávna používán pro svoji schopnost uvolňovat silice.

Citrín kámen štěstí, bohatství/hojnosti a úspěchu...také se mu říká kámen Slunce...má schopnost oživovat v duši oheň kreativity a projasňuje naší mysl. Nejsilněji jeho síla je v pupečním centru...odstraňuje neklid, strach a nespokojenost...má spoustu kladných vlastností: funguje jako universální čistič a regenerátor organismu. Ve středověku věřili, že majitele dokáže proměnit ve velmi oblíbenou osobu...

Granát - magický symbol lásky - velmi výborný pomocník pro uvolnění našich skrytých přání a potřeb z podvědomí - snadněji se s jeho pomocí vyjadřujeme a projevujeme emoce...podporuje a aktivuje naši sexualitu...zadíváním se do jeho záblesku se uvolní naše potřeby...

Granát - kámen síly a energie - také lásky / emocí na vyšší úrovni

Křišťál - paměťová buňka země s universálním využitím: meditace, ochrana, energie, vyrovnává do rovnováhy auru. Zesilovač a aktivátor orgonitové energie - přes křišťálek nám orgonit dodává energii, vitalitu, životní sílu. Také ze svého okolí odstraňuje škodliviny ( škodlivé výpary, smog, záření z elektrospotřebičů, z PC ....) Paměťová buňka...

******************************************************

Proč si tento orgonitek pořídit?

Zajímavý originální šperk...

Když nám náš energetický systém dává signály -  že něco není vpořádku. Tz.: vnímáme přecitlivěji starosti, jsme nespokojeni v mezilidských vztazích, máme strach/obavy, nebaví nás práce, když druhým závidíme, míváme často depresivní stavy - to vše je signál, že něco není vpořádku a naše podvědomí se brání.

Jak si vybrat ten správný pro sebe?

Vždy použít vlastní intuici - něco vás zaujme : barva, tvar, třpytivý záblesk v orgonitku, vnímavější vidí v seskupení špon bytosti, zvířátka..., obliba polodrahokamu, vnitřně již tento první krok při výběru dává předpoklad, že napojení bude rychlejší.

Každý orgonit obsahuje více druhů kovových špon, měděnou spirálu s krystalem křišťálu ( zesilovač ), mohou být přidány různé druhy polodrahokamů ( dle programování ), čirá pryskyřice bez příměsí, používaná i ve zdravotnictví.

Orgonitová energie je velmi silná a účinná, ale nenahradí odbornou lékařskou péči a nedokáže zázraky.

Před odesláním každý výrobek nabíjím vlastní Energií přes kyvadlo.

 

Menu
--