Domů Zboží Od Cíněnka

Strom života - ametyst,citrín,jadeit(přívěsek)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Cíněnka

Katalogové č.: 13156005
Zobrazení: 430x
Vloženo: 15.2.2022
Počet srdcí: 45x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Strom života - ametyst,citrín,jadeit(přívěsek)

Autorský šperk  - vyroben z cínu se stříbrem, měděného pocínovaného drátu,  tromlovaného kamínku z ametystu a páleného citrínu a jadeitových korálků. Rozměry šperku jsou 6,8x4,7cm (měřeno v nejširším místě bez očka).

Šperk je patinován, broušen, leštěn a ošetřen antioxidačním olejem. Zavěšeno na černé kulaté kůži se zapínáním vzadu na karabinku.

Zasílám v dárkové krabičce.

CITRÍN

Užití: hojnost, štěstí, proti nočním můrám, odstraňuje negativní energie

Vlastnosti: náleží planetě Slunce, elementu ohně a má projektivní energii. Mimořádně blahodárně působící krystal, je to šťastný a štědrý kámen. Je jedním z kamenů hojnosti, učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch, poskytuje štěstí každému, kdo ho vlastní. Předchází nočním můrám a zajišťuje příjemný spánek. Funguje jako účinný čistič a regenerátor, svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii. Melancholie a negativní emoce nemají v jeho přítomnosti místo. Podporuje duševní vědomí a dodává příliv nové energie. Je ochránce aury, zavčas svého majitele varuje a tím mu dává dostatek času k akci na vlastní ochranu. Čistí čakry zejména solar plexus, aktivuje  činnost korunní čakry a zesiluje intuici, pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy. Urovnává vztahy a spory v rodině či skupině,  napomáhá přijímat se takoví, jací jsme, dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony, zmírňuje přecitlivělost zejména na kritiku okolí.

Ametyst

Užití: čistota, stres, sny, láska, klid, ochrana, štěstí, odvaha

Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetám Jupiter, Neptun a elementu vody.
Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru.
 
Naleziště: Brazílie, Uruguay, Namíbie, USA, Rusko, Kanada, Velká Británie, Srí Lanka, Sibiř, Indie, Mexico

Menu
--