Domů Zboží Od Helča Kreativ

Strom života - Apatit a Křišťál

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Helča Kreativ

Katalogové č.: 14067103
Zobrazení: 104x
Vloženo: 29.5.2023
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Cena poštovného "Balíkovnou České pošty na adresu" 45 Kč za balík pokračuje. V kategorii "výprodej skladu" najdete výrobky skladem za sníženou cenu již od 139 Kč (obaly na knihy, pouzdra, taštičky, kapsáře) do vyprodání. Ke každému obalu na knihu přidám malý dárek.

Strom života z  Apatitu a Křišťálu na nerezovém drátku. Výška stromečku je cca  18 cm. Přidrátován je na podložním přírodním kameni (bílý křemen).   

Stromeček je v krásné papírové dárkové krabičce. Je to orginální dárek připravený k darování.

Stromeček z drahých kamenů je symbolem štěstí, hojnosti a bohatství.

Stromeček štěstí je nádhernou dekorací do každého domu i bytu.  Stromečky štěstí přinášejí do Vašeho života pohodu a štěstí.  Podporují léčivé účinky kamenů, z nichž jsou vyrobeny.

Stromeček je vyroben ze sekaných kamínků minerálů navázaných na nerezovém drátu. Přidrátován je na podložním kameni z přírodní horniny.

Apatit je oblíben pro své schopnosti odklánět negativní energie všeho druhu. Z těchto důvodů je jeho využití v prostoru velmi univerzální.   Apatit nás naučí klidu a vyrovnanosti. 

Mějte apatit všude tam, kde chcete vylepšit prostor, který používáte k odpočinku. 

Pro kvalitní a hluboký spánek se ideálně uplatní v  ložnici, kde zároveň prohlubuje partnerskou důvěru, naslouchání jeden druhému a vzájemné hlubší porozumění.  Podporuje odpočinek, hluboký spánek a meditaci.

Dokáže tlumit hyperaktivitu, roztěkanost a neschopnost se soustředit, proto se skvěle hodí do dětských pokojů. Vhodný kámen pro hyperaktivní nebo autistické děti

Apatit dále povzbuzuje intelekt a tvůrčí schopnosti. Překonává citové vyčerpání a snižuje podrážděnost.

Modrý apatit je také motivační kámen, který podporuje nezávislost a ambicioznost. Proto je vhodný zejména pro obchodní zástupce a manažery. Vhodné je ho proto umístit do každé manažerské kanceláře, na pracovní stůl nebo do zasedací místnosti.

Vhodný je pro znamení:  Blíženci, Váhy, Vodnář, Beran, Lev, Střelec

Křišťál – je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. Křišťál rozvíjí schopnost nazírat do vlastního nitra, meditovat a podobat se tak stále více jasnému krystalu.  Zajišťuje rozptýlení energie. Je vhodné ho umístit do okna, kde bere sluneční světlo a energii a jako přírodní hranol ji rozšiřuje do místnosti. Představuje tak skrytý sluneční svět, teplo, sílu a vitalitu.

Křišťál je nejúčinnější léčivý, universální krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek.

Vhodný je pro znamení:  Kozoroh, Vodnář,  Blíženci, Lev, Rak, kozoroh, 

Menu
--