Domů Zboží Od Zahrada kamenů

Strom života "Chráním Tvou duši" - varianta malý

2 090 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Zahrada kamenů

Katalogové č.: 12585411
Zobrazení: 164x
Vloženo: 26.6.2021
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

S láskou vyrobený strom života „Chráním Tvou duši“ z lakovaného měděného drátu a drahých kamenů. Je upleten ze zlomků fluoritu a křišťálu a kuliček ametystu a křišťálu.

Lakovaný měděný drát po potřebném pravidelném čištění a nabíjení drahých kamenů, které jsou ve stromě zapleteny, nerezne ani jinak nemění svůj vzhled.

Průměr vnějšího rámu stromu života je 19 cm.

Strom života „Chráním Tvou duši“

Fluorit je mocným ochranným kamenem duše. Pročišťuje a stabilizuje auru. Uvádí do rovnováhy v těle vše, co není v naprostém pořádku. Pomáhá soustředit mysl ke spojení s univerzálním vědomím vesmíru. Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, tělesnou i duševní koordinaci a současně usnadňuje překonávání duševních problémů. Ve vztazích učí důležitosti rovnováhy. Zvyšuje koncentraci a pomáhá při učení.

Dokáže regenerovat kůži a sliznice. Přináší úlevu při artritidě revmatizmu a bolestech zad. Zlepšuje fungování kloubů. Přispívá k obnově sexuální rozkoše.

Velmi účinně funguje proti škodlivým vlivům počítačů a elektromagnetickému záření.

Ametyst je mocný kámen s ochranou sílou, má vysoké spirituální vibrace, je kamenem čistoty ducha a meditace. Odvádí nás od materiálních hodnot tohoto světa a povznáší k vyššímu duchovnímu poznání. Zahání stres, negativní emoce, nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a ozdravující sny. Zvyšuje naděje, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost.

Působí proti rozličným bolestem, hlavně proti bolestem hlavy. Pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích. Posiluje imunitní systém, podněcuje činnost metabolismu.

Křišťál je nejuniverzálnějším a nejúčinnějším léčivým krystalem, povzbuzuje psychiku, jasnozřivost a samostatnost. Ochraňuje před vším zlým a negativním, odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření , čistí geopatogenní zóny.

Je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy.

Zesiluje účinky všech ostatních kamenů.

S ohledem na všechny kameny čistěte, prosím, strom života pod proudem vlažné vody a nabíjejte ve stínu nebo na měsíčním světle.

Menu
--