Domů Zboží Od Abraka Gabra

Surová energie

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Abraka Gabra

Katalogové č.: 13090812
Zobrazení: 594x
Vloženo: 22.1.2022
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorské náušnice se surovým heliodorem, světlounce žlutým.

Délka cca 4 cm
Zapínání mechanické, nerezové.

DÁRKOVĚ BALENO

Heliodor je odrůdou Berylu. Je zabarven žlutě až zelenožlutě. Někdy se můžeme také setkat s názvem zlatý beryl. Jeho název pochází z řeckého hélios a doros, což v překladu znamená sluneční dar (dar slunce).

O Heliodoru se hovoří jako o kamenu jasnovidců. Ochraňuje nás před manipulací, přitahuje lásku, podněcuje k dosažení úspěchu. Dokáže eliminovat vnitřní nejistotu a tím snižovat stres a celkovou zátěž. Svému nositeli pomáhá rozvíjet duchovní sílu a tím i jeho charizma a charakter. Rozvíjí naši tvořivost a cílevědomost. Je to kámen osvícení a pomáhá nám vyzvednout z podvědomí do vědomí staré vzorce chování, které nás stále ještě brzdí v rozvoji.

Léčebné využití: Působí na cévy, srdce a oči. Pomáhá tělu zbavovat se toxických látek, posiluje náš zrak a dokáže usměrňovat tvorbu škodlivého cholesterolu. Součástí tohoto kamene je příměs Uranu (velmi, velmi malé množství), ale je potřeba podotknout, že tento kámen z léčebných účinků přikládáme jen na krátkou dobu, rozhodně nedoporučujeme nosit delší dobu, třeba celý den!

Očista: Po důkladné očistě ve slané vodě ho pokládáme na již nabitý křišťál, umístěný mimo dosah přímých slunečních paprsků. Nemáme-li křišťál po ruce, nabíjíme kámen na denním světle, bez přímého dosahu slunce, popřípadě na měsíčním světle.

Zdroj: J.P. Kreperát - Skrytá moc drahých kamenů

 Jak o zakoupený šperk pečovat se dočtete na mém profilu.

Menu
--