Domů Zboží Od brundik

Šustící folie do hraček 20x16 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chce zakoupit dalších 18 zájemců.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od brundik

Katalogové č.: 11491975
Zobrazení: 10x
Vloženo: 25.7.2018
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Po dlouhém a dlouhém hledání jsem ji konečně našla! Sice v zahraničí (EU), ale to nevadí. Mám ji doma a tak Vám ji nabízím. Bohužel kvůli vysokým přepravním nákladům je i cena folie vyšší. 

Popis: Šustící folie je vhodná pro další tvorbu. Nejvíce se využívá do hraček pro děti, ale i zvířata. Jedná se o nový kus. Folie vydává hlasitější šustění. Patří mezi pevnější folie a z výroby může být nepatrně pomačkaná. Folie se vždy zašívá mezi dvě látky, nejdená se o samostatnou hračku. Dokonce jsem byla překvapená, že zahraniční dodavatel nechal folii úspěšně testovat na EN71.

Rozměr: viz název jednotlivé varianty. V případě zájmu mohu zajistit i jiné rozměry. Vždy budou poslány čtverce nebo obdélníky dle Vašeho výběru i při zvolení většího počtu.

Doporučení od zahraničního prodejce: "Prát na 30 stupňů. Můžete ji vysušit a dokonce i žehlit pokud je mezi látkami. Nežehlete přímo, protože se bude držet na žehličce."

Mé doporučení: "Folie se smí namočit, ale výrobky s folií je lepší prát v ruce anebo v pračce na nižší teplotu a jemný program. Dále bych doporučila přišívat folii širokým entlem a je lepší ji nedávat na pružné látky, protože jejich natahováním může dojít k jejímu roztržení. A rozhodně folii nešpendlete, jinak si ji natrhnete, jako se to stalo mně :-) Folii vždy zašívejte dovnitř hraček, nejedná se o samostatnou hračku!"

    Menu
    --