Domů Zboží Od theresicka

"Svařák na adventním trhu"..svetrokabát zavinovací

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce210 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od theresicka

Katalogové č.: 9039196
Zobrazení: 492x
Vloženo: 16.11.2017
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jedinečný podzimní kousek - lehký kabátek (a lechce "anarchistický"....jak mně nebaví šít věci tak "jak se mají" - musím mít vše "po svém"...:-)

Bohatě zdobený textilními aplikacemi z vínového warmkeepru s lesními motivy zvířátek a muchomůrek, barevných bavlněných pláten a prošíváním.

Svetrokabát je ze silné vlněné pleteniny / z lícu vínová, z rubu bordo s černým mírným chlupem - svetr je záměrně otočený rubovou stranou ven včetně přiznaných venkovních švů.

Efektní velká kapuce z měkkého plyše, která má vevnitř stejnou barvu a strukturu jako pletenina svetru, vevnitř začišťující ručně stříhaný šikmý proužek s puntíky.

Na bocích jsou velké nakládané kapsy s úpletovými lemy, z téhož úpletu jsou i dlouhé zavazovací tkanice. Tento úplet má tištěný motiv vytečkovávané krajky.

V ramenou i u zápěstí nabírané rukávy, úpletový lem a opět začišťující ručně stříhaný šikmý proužek s puntíky jako u kapuce.

Okraje jsou záměrně nezačištěné.

Střih podle vlastního návrhu s projmutím v pase, prodloženou zaoblenou délkou vzadu, asymetrickými působícími cípy vepředu / díky zavinování budou na každém typu postavy působit pokaždé trochu jinak:-) /.

vel.M - XL ...díky zavinování se přizpůsobí - dá se užít i jako těhotenský či "nosící" :-)

Menu
--