Domů Zboží Od Papíránky

Svatební/Narozeninové/Mimi přání Srdce - shaker

111 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Papíránky

Katalogové č.: 13396082
Zobrazení: 14x
Vloženo: 15.6.2022
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pokud to nemáte daleko, přijďte se podívat na prodejce vánočního rukodělného zboží ve čtvrtek 7.12., a to na předvánoční jarmark do Kroměříže. Uskuteční se v krásném společenském sále Psychiatrické nemocnice na Havlíčkově ulici. Budu se těšit na všechny zvědavé návštěvníky :-)

Jestli chcete být originální a ostatním dělat radost, sériová klasická přáníčka z papírnictví nejsou nic pro vás... Nezbývá než sáhnout po originálním ručně vyrobeném přání. 

Tohle rozhrkané zaláskované přání je růžovo zlaté a tak sladké...

Chipboardové do výšky vystupující srdce je vlastně tzv. shaker - uvnitř se to hezky třpytí a přesypává do stran. Podklad je rovněž laděn do světle růžové a vrstva pod srdcem je opatřená puntíkovým vzorem šablony vytvořeným zlatavou pastou.

Přání je ručně vyráběné, vždy originál. Dodáváno s barevně odpovídající obálkou a v celofánovém obalu. Uvnitř je bez textu, s volným prostorem pro vaše vlastní sdělení.

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Produkt:

Toto zboží je ručně vyrobené. Každý kus je originál, kterému byla při tvorbě věnována stoprocentní pozornost a péče. Z povahy ruční výroby může místy jevit minimální známky asymetrie či nedokonalosti. 

Barevnost a odstín se mohou ve skutečnosti mírně lišit, oproti nastavení Vašeho monitoru. Pokud je vyrobeno ve více kusech, je možné, že jejich konečná podoba bude mírně posunutá oproti fotografii (např. rozdíly o 0,5-1 mm, apod.) 

Menu
--