Domů Zboží Od MONEO73

Svatební výzdoba- šerpa do V s jutou a krajkou...

459 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od MONEO73

Katalogové č.: 11212675
Zobrazení: 28x
Vloženo: 1.2.2020
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

RÁDA VYROBÍM I VÁM TUTO KRÁSNOU A STYLOVOU DEKORACI NA AUTO ŽENICHA ČI NEVĚSTY. ŠERPA JE Z BÍLÉ ORGANZY, NA NÍ JSOU MAŠLIČKY S JUTOU A KRAJKOU...

JE NA PŘÍSAVKÁCH, KRÁSNĚ DRŽÍ NA AUTĚ. CENA JE POUZE ZA ŠERPU, JE MOŽNÉ K NÍ VYROBIT CYLINDR, MAŠLE NA KLIKY...


Svatba je jednou z nejdůležitějších událostí života a zejména nevěsty věnují při její přípravě pozornost i těm nejmenším detailům. Čeká Vás maraton příprav a spousta práce. Já Vám nabízím pomocnou ruku.


Výzdoba na auto nevěsty:
Výzdoba by měla být dominantní a okázalá . Nejčastěji se svatební auto nevěsty zdobí květinovou dekorací na kapotě. Tyto dekorace můžou být kulaté, může mít tvar srdce, různé kytice apod.. Květiny jsou doplňovány organzou či dalšími přízdobami, díky kterým je svatební auto dokonalé..


Výzdoba na auto ženicha:
Jeho výzdoba by měla být skromnější než výzdoba na auto nevěsty. Není třeba takové okázalosti jako při výzdobě pro nevěstu,spíše se kloníme k jednoduchým dekoracím jako cylindr nebo jednodušší šerpa z organzy popřípadě mašle na kliky či zrcátka . Záleží na představivosti a přání nevěsty a ženicha.


Nabízím bohatý výběr svatebních dekorací a doplňků. Kompletní výzdobu svatebních aut, ale nejenom to. Polštářky pod prstýnky, košíčky pro družičky, jmenovky na svatební stůl, ale taky veškerý svatební materiál jako jsou organzy, ubrousky, bublifuky, vývazky, podvazky apod. Nakoukněte ke mně do alba a vybírejte.


Pokud máte jakékoliv dotazy určitě pište, domluvíme se.
Přeji příjemné nakupování...

    Menu
    --