Domů Zboží Od Blue Jane

Sweetie - náhrdelník - ochrana a klid

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce60 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Blue Jane

Katalogové č.: 12031402
Zobrazení: 52x
Vloženo: 5.12.2020
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Na obruči z nerezové oceli jsou navlečeny krásné nepravidelně broušené velké korálky kunzitu, amazonitu, křišťálu a valounky fluoritu v modrozelené a fialové barvě.

Amazonit má obdivuhodnou filtrační schopnost. Na tělesné úrovni blokuje geopatogenní zóny pohlcuje vyzařovaní mikrovlnné trouby a mobilního telefonu. Měli bychom jej umístit mezi sebe a zdroj elektromagnetického záření.

Na duševní úrovni filtruje informace procházející mozkem a vzájemně je působením intuice kombinuje. Jedná se o mimořádně uklidňující kámen. Působí tišivě na mozek i nervový systém a dokáže propojit fyzické tělo s éterickým. Napomáhá zachování příznivého zdravotního stavu. Udržuje v rovnováze jak mužskou a ženskou energii, tak i jednotlivé roviny osobnosti. Na emocionální úrovni hojí amazonit citová traumata a pomáhá zmenšovat obavy a strach. Odstraňuje negativní energii a rozčilení.

V duchovní oblasti je elixír z amazonitu mimořádně prospěšný pro všechny roviny vědomí. Samotný kámen pomáhá při prožívání projevů univerzální všeobjímající lásky.

Poklidný kunzit je mimořádně duchovní kámen s vysokými vibracemi. Probouzí k činnosti srdeční centrum a vyvolává ničím nepodmíněnou lásku. Probouzí myšlenky vedoucí k lásce a vzájemné komunikaci. Vyzařuje mír a propojí vás s univerzální vesmírnou láskou. Kunzit navozuje hluboké a soustředěné meditativní stavy. Je velice prospěšný pro každého, kdo zjistí, že se do meditace dokáže ponořit jen s obtížemi. Současně zvyšuje tvůrčí schopnosti. Kunzit vede k pokoře a zvyšuje ochotu sloužit druhým.

Je to ochranný kámen, jenž se dokáže postarat jak o jednotlivce, tak o veškeré okolní prostředí. Umí rozptýlit vše negativní. Slouží jako štít pro auru, kterou chrání před nežádoucími energiemi. Vytváří kolem ní ochrannou clonu. Rozptyluje připojené entity a duševní síly  které z nich vycházejí. Svému majiteli přináší schopnost být soběstačný a chráněný; dokonce i uprostřed početného davu. Kunzit zesiluje energetické pole kolem těla.

Na duševní úrovni posiluje schopnost sebevyjádření. Umožňuje dávat svobodně najevo myšlenky a pocity. Odstraňuje z cesty překážky a pomáhá přivyknout tlakům života. Dokáže pomoci při odkrývání dosud zablokovaných vzpomínek. Funguje jako účinný léčivý kámen pro ty, kdo museli příliš rychle dospět. Navrací jim zpátky víru a nevinnost. Zvyšuje míru tolerance vůči sobě samému i vůči ostatním. Kunzit pomáhá snižovat stres vyvolávající obavy.

V duševní rovině rozvíjí schopnost vhledu společně s uměním konstruktivní kritiky. Má moc spojovat rozum, intuici a inspiraci. Kunzit lze použít jako pomůcku k pročištění pozůstatků starých citů. Osvobozuje tak od dávných emocí a léčí bolesti srdce, zejména ty, které pocházejí z předchozích životů. Pomáhá potlačit odpor ostatních. Schopnost zlepšovat náladu pomáhá ve chvílích depresí pramenících z citových problémů. Výborně pomáhá při mírnění návalů paniky.

Duchovně kunzit aktivuje srdeční čakru a uvádí ji do souladu s krkem a třetím okem.

Na tělesné úrovni jej lze použít k zablokování geopatogenního stresu. Nejúčinněji funguje, když se nosí jako přívěsek nebo připevněný k mobilnímu telefonu či jinému zdroji elektromagnetického záření.

Fluorit je krystal obdařený silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni. Pomůže rozeznat, kdy se ve vašem nitru snaží projevit cizí vlivy. Současně dokáže zastavit působení psychické manipulace a nevhodného duševního vlivu. Krystal fluoritu pročišťuje a stabilizuje auru. Pokud je správně umístěn, blokuje geopatogenní zóny. Jestliže se použije k léčbě, zahání fluorit negativní energie a poruchy všeho druhu. Čistí, odstraňuje a přeorganizovává v těle vše, co není v naprostém pořádku. Jedná se o nejlépe fungující krystal, pokud jde o překonání jakéhokoli nesouladu v těle.

Fluorit uzemňuje a vstřebává duchovní energii. Díky jeho působení budete citlivější na vyšší duchovní realitu a můžete dosáhnout i rychlejšího duchovního procitnutí. Současně pomáhá soustředit mysl a spojit ji s univerzálním vědomím vesmíru. Jedná se o kámen, který dokáže zvládnout chaos a opětovně uvést do souladu tělesnou, citovou i duševní rovinu osobnosti.

V duševním životě pomáhá fluorit překonávat zafixované vzorce chování a jemně otevírat dveře do podvědomí. Z něj nechává vyplout na hladinu potlačované pocity, což umožňuje dospět k potřebnému rozhodnutí. Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, tělesnou i duševní koordinaci a současně usnadňuje překonávání duševních problémů. Odstraňuje utkvělé představy. Fluorit odstraňuje iluze a odhaluje pravdu. Výrazně pomůže, pokud potřebujete jednat nestranně a objektivně

Fluorit také výborně pomáhá při učení: dokáže uspořádat a zpracovat informace, neboť spojuje známé s tím, čemu se právě učíme. Zvyšuje koncentraci. Pomáhá strávit nové informace a zvyšuje rychlost myšlení.

Na citové úrovni má fluorit stabilizující účinek. Pomůže vám porozumět vlivu, jaký má mysl společně s city na tělo. Ve vztazích učí důležitosti rovnováhy. Na tělesné úrovni fluorit usnadňuje uchování harmonie a koordinace.

Křišťál je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křemenem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křemen, zdvojnásobí. Současně křemen odstraňuje svalové křeče a chrání před radiací. Vytváří elektromagnetické vlny a odstraňuje elektrostatický náboj.

Práce s krystaly křemene na vibrační úrovni umožňuje naladění na specifickou energii, kterou potřebujeme k uzdravení nebo ke splnění duchovního úkolu. Uvádí energii do nejdokonalejšího možného stavu a odstraňuje vzniklou nerovnováhu. Čistí a uzdravuje jednotlivé orgány a jemnější vyšší těla. Současně vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

Na duchovní úrovni zvyšuje krystal křemene energii na nejvyšší možnou míru. Vyskytuje se v mnoha barvách. Čirý křemen funguje na všech rovinách bytí. Krystaly křemene v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí. Křemen je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu. Zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křemen odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni křemen napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal křemene mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam. 

Menu
--