Domů Zboží Od toyisek

talisman - andělka ochranitelka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od toyisek

Katalogové č.: 11596858
Zobrazení: 36x
Vloženo: 30.6.2020
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tak a je to tady.... V mé neskonalé touze vyzkoušet nepoznané, jsem vyrobila pár andělských talismanů a jeden z nich Vám tímto zkusím nabídnout.  Andělka je vyrobena ze surového citrínu a jemného ametystu technikou cínování. Tímto vzdávám holt všem cínařkám, sekám jim velkou poklonu a obdiv, protože tato andělka je vykoupená bolestí, popálenými prsty a ukápla i slzička....

Velikost 8x5cm. Součástí je černá točená šňůrka - imitace kůže a dárková krabička.

Citrín je vynikající kámen, pokud jde o obnovu ztracených sil a energie. Blahodárně působí při chronickém únavovém syndromu. Podporuje sebeuvědomění a snahu dosáhnout v životě všeho, co si přejeme a chceme. Zlatavá barva citrínu povznáší naše myšlenky a rozvíjí tvořivost. Síla citrínu na nás působí hlavně v oblasti centra solar plexus, kde napomáhá předcházet různým negativním pocitům jako jsou strach, rozladěnost až deprese. Uvádí nás do klidu a harmonie pomocí kladného vlivu na naši nervovou soustavu.

Další pozitivní vlastností citrínu je ovlivňování činnosti našeho trávicího traktu včetně slinivky břišní, které zklidňuje a pomáhá čistit. Jsou známy i jeho příznivé léčivé účinky na dýchací cesty od hrdla až po nejmenší plicní sklípky. Tím tělu umožňuje zbavovat se jedů, které přijímáme nejen stravou, ale i škodlivin, které vdechujeme. Proto se kámen citrín řadí mezi minerály, které mají pro náš organismus velký význam.

Ametyst patří do nejvyššího centra energie (7. čakra). Je kamenem čistoty ducha a meditace, působí jako spojnice duše a duchovna. Jeho účinky nás odvádí od materiálních hodnot tohoto světa a povznáší k vyššímu duchovnímu poznání. Pomáhá nám objevovat sebeobětování, lásku, pokoru, a nezjištnost. Těmito vlastnostmi nám otevírá cestu do jiných dimenzí bytí. Je to kámen inspirace, směřuje naše myšlení k tvořivé práci a probouzí v nás intuici.

Ale hlavně - andělů není nikdy dost !

Menu
--