Domů Zboží Od Miluše Škachová

Talisman "Karbunkul"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 11630030
Zobrazení: 208x
Vloženo: 17.7.2020
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný náhrdelník, Miluše Škachová.

Syrový cínovaný náhrdelník, jehož základem je surový granát černý (melanit) o velikosti 41 x 34 x 20 mm . Náhrdelník je vytvořen tiffany technikou.

Granát - název má od granátového jablka - latinsky granatum malum.

Pod názvem granát si lidé vybaví krásně červený drahokam syté barvy. Tento kámen může mít ale řadu dalších barevných odstínů, a to od žluté a světle zelené, přes oranžovou, až po temně rudou. Granát byl znám již ve starověkém Egyptě, kde jej faraonové používali nejen k dekorativním účelům, ale také pro různé náboženské ceremoniály. I další starověké národy obdivovaly krásu tohoto drahokamu. V tomto historickém období byl granát znám pod jménem karbunkul.

Černé kameny jsou velmi silnými ochránci a dodávají duševní sílu, používají se pro zvýšení pocitu bezpečí. 

Melanit posiluje odolnost a smysl pro čest. Odstraňuje zablokování mezi srdeční a krční čakrou, čímž pomáhá říkat pravdu. Dokáže překonávat nedostatek lásky v jakékoli situaci, potlačuje hněv, závist, žárlivost a nedůvěru. Posouvá partnerský vztah do další etapy - bez ohledu na to, jaká je momentální konkrétní situace.

Po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný kámen, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Pomáhá překonat zastaralé myšlenkové vzorce a strnulé způsoby jednání. Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Granát pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

Přívěsek je zavěšen na černé kůži o délce 70 cm, zapínání na karabinku.

Velikost náhrdelníku: 4,2 cm na šířku, 3,5 cm na výšku, měřeno v nejširších místech bez očka.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

    Menu
    --