Domů Zboží Od procitnuTě

Talisman z lesa / velký kolekce s čtyřlístky

490 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce110 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od procitnuTě

Katalogové č.: 13566239
Zobrazení: 39x
Vloženo: 26.9.2022
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky odesílám pouze jednou týdně, a to vždy v pátek. Děkuji za vaši trpělivost :) Obchod bude v blízké době UZAVŘEN z důvodu změny mé tvorby - ruční výrobky dál již neplánuji vyrábět/prodávat.

? Nová limitovaná kolekce s pravými čtyřlístky ?
.
Tahle kolekce vznikla ve spolupráci s paní Luckou Bracháčkovou.
Lucka mi jednoho dne napsala, zda bych neměla zájem o čtyřlístky, které ráda sbírá a rozdává druhým pro radost.
Její zpráva mne moc mile překvapila a potěšila.
Potěšila mne hlavně proto, že i v dnešní době plné restrikcí, zdražování a různých krizí... se stále najdou lidé, kteří chtějí druhým dělat radost. Prostě jen tak. A toho si já vážím.
Děkuju za to a je mi velkou ctí, že jsem mohla tyto čtyřlístky použít ve své tvorbě a předat tím kousek radosti a štěstí zas o kousek dál. :)
.
Lucka plánuje v budoucnu dokonce vydat knihu o jeteli. Je totiž spousta věcí, které o něm lidé vůbec nevědí... a také spousta neuvěřitelných příběhů o tom, jak Lucce čtyřlístky celý život skáčou do cesty. Takže pokud máte jetel a konkrétně čtyřlístky rádi, určitě si její jméno někam zapište! :)

.
.
Talismanům lze přidělat šňůrku - v tom případě jdou talismany použít jako náhrdelník nebo k zavěšení do interiéru jako dekorace (skvělé využití pro ty větší - pozor ale na přímé sluníčko, rostliny uvnitř by delším vlivem slunce mohly ztratit barvu). Přidělání šňůrky je na vyžádání!
.
S přiděláváním šňůrky začínám až po uhrazení objednávky. Tento proces přidělání může trvat i několik dní kvůli tomu, aby lepidlo pořádně zaschlo. Záleží také, na kolika zakázkách budu v danou chvíli pracovat, proto počítejte prosím s tímto časovým rozpětím. S tím, že mimo svátky odesílám zásilky jen jednou týdně, a to v pátek.
.
.
------------------------------------------------------------------------
Když jsem jednou byla v lese na své narozeniny, šla jsem si sednout na místo, kam ráda chodím jen tak... dumat o životě, o sobě, o všem a o všech ostatních.
.
Napadlo mne vzít si z tohoto místa s sebou domů nějaký talisman. Abych u sebe měla stále něco, co v sobě ponese energii daného místa.
.
Tak jsem se rozhlédla a vzala to, co mi jako první 'přistálo pod nos'. Byly to dvě vzhledově zajímavé šišky.
.
A pak přišel ten nápad...
.
Zalít je do pryskyřice, abych je mohla nosit pořád u sebe a aby mi co nejdýl vydržely svou krásou předávat energii mého oblíbeného místa. Energii plnou lásky, klidu, svobody, hojnosti...
.
A tak přišly na svět mé talismánky, které vám s radostí, po skoro dvouměsíčním testování a zkoušení, můžu představit :)
.
Mým záměrem bylo vytvořit je co nejvíc přirozené a vzhledově připomínající scenérii jako v lese, aby se tím co nejvíc zachovala původní energie rostlinek, hub či šišek, které jsou zality uvnitř.
.
Stejně jako u mých lesních terárií.
S tím rozdílem, že tyto talismany jsou vzhledově opravdu přirozenější, hlavně díky březové kůře, kterou jsem použila místo kovového rámečku. Kůra skvěle slouží jako základní 'rám', co to všechno drží pěkně pohromadě.
.
.
S těmito talismany se dá dobře pracovat stejně jako s minerály.
.
Můžete je nosit stále u sebe, nebo si je položit na své místo, kde rádi meditujete, tvoříte, nebo jen tak jako já... dumáte o životě. :)
.
Talismany vám budou svou energií pomáhat na duchovní úrovni, ať už jejich energii vnímáte či nikoliv.
.
Stejně jako u minerálů, můžete jim předat svůj vlastní záměr, s čím vám mají pomáhat, k čemu mají sloužit.
.
Jen prosím, nenabíjejte je na slunci, ani je neočišťujte pod vodou. Nabíjet dle mého názoru nepotřebují, ale když už, tak pod světlem měsíce - přímé slunce by talismany mohlo znehodnotit. A i když je pryskyřice voděodolná a kůra svým způsobem také, na očišťování dobře poslouží i pouhá mysl. :)

.
Pokud nechcete talismany nosit jen tak v kapse, můžu je přetvořit na náhrdelník či jako dekoraci do interiéru.
.
Délku šňůrky si pak můžete nastavit podle sebe díky jezdícímu uzlu. Já ten svůj ale nejraději nosím v plné délce, až u břicha.
.
.
Popis talismanu:
Jak jsem již zmínila, tentokrát místo klasického kovového rámu používám březovou kůru, kterou si sama hledám (včetně dalších lesních kousků) u nás v lese na Moravě. Kůra si vždy prochází svým procesem - až po něm je připravená k použití na mé talismánky.
Uvnitř talismanů najdete pravé, mnou ručně sbírané a sušené luční/lesní kvítí, mech, houby, lišejníky, kapradiny, vločky 24k zlata...
Všechno to zalévám kvalitní netoxickou pryskyřicí, která oproti těm toxickým po čase nežloutne.
.
.
Jelikož je každá kůra jiná, i samotný tvar talismanů je vždy jinak velký, většinou jsou ve tvaru nepravidelného oválu.
.
Pro představu uvádím přibližné rozměry: 
Velký talisman - šířka 3,5 - 4 cm, délka 4,5 - 5 cm, tloušťka 1 - 1,5 cm
Malý talisman - šířka 3 - 3,5 cm, délka 3 - 3,5 cm, tloušťka kolem 1 cm
.
.
Každý talisman, který si u mne objednáte, je dárkově zabalen a můžete jej tak darovat komukoliv, komu chcete darovat víc než jen nějakou 'věc'. S mým talismanem jim darujete totiž i kus přírody, kus lásky, štěstí a čehokoliv, co pro vás bude talisman symbolizovat... ale také kus mne a mé radosti z výroby těchto talismanů. :))
.
.
Pokud se stane, že se po určitém čase šňůrka u náhrdelníku nějak znehodnotí či přetrhne, klidně mi talisman pošlete zpět a já vám šňůrku vyměním. Tohle platí pro všechny mé náhrdelníky. :)
.
V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.
.
.
Respektujte prosím autorská práva. Děkuji.

    Menu
    --