Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Tanči kolem svého slunce...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 5368956
Zobrazení: 99x
Vloženo: 3.8.2014
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lehce twistující autorský unisex náhrdelník...

... roztančená bytůstka ze silné kulaté kůže, s rukama rozpřaženýma k objetí, a dominantním STŘEDEM z jantaru, doplněným po svislé linii (chirurgická ocel) drobnými drahokamy a srdíčkem, má za úkol splynout přirozeně se svým vesmírem...
Tvoří skvělý pár s Pohádkou o Slunečním princi...

Velikost : figurka: 9,5 x 4,5 cm vč.očka,
ztím zavěšena na znásobené jemně vonící kávové šňůrce (46 cm, zapínání háček+očko chir.ocel ),  na přání možno změnit délku nebo objednat pouze přívěsek (pište vnitř.poštou) - nejlépe bude fungovat na dloooouhém závěsu blíže pupíku :-)

Osobní feng-shui:
Hlavní symbolikou je pravý Střed tělesného energetického systému - to, co znají všechny staré kultury pod názvy pupík - pupek, břicho, HARA, 3.čakra (mylně zaměňovaná se solar-plexem), tan-tien, cozco..., brána, práh..., případně symbolický střed světa té-které kultury ( Kailás - Méru, Zermatt - Matterhorn, Cuzco, Praha...
... vždy se však jedná o oblast střední části břicha (asi 3 prsty POD pupeční jizvičkou).
Všechna prastará cvičení jako např. pozdrav Slunci (Měsíci), T'ai-chi, 5tibeťanů, buddhistické poklony apod.  nejsou vlastně ničím jiným, nežli stylizovaným tréninkem vycentrováním se, a sbalením - rozbalováním se kolem vlastního středu - hary. Zde resonuje vlnová délka barvy žluté - sluneční ( proto solární čakra), reprezentovaná v tomto šperku krásnou čirou kuličkou jantaru s nenapodobitelným lomem světla...
Doplněna je almandinem- tyrolským granátem (1.čakra), karneolem (2.č.), olivínem (3a1/2tá čakra= nadbřišek, solar plexus=nervová sluneční pleteň), aventurinem a růženínem (4.čakra-srdeční = citový Střed)
Jantar - zkamenělá třetihorní rostlinná pryskyřice stáří nejméně 44 miliónů let. Pryskyřice je jednou ze životních "šťáv" rostlin, nositelkou života a ochranným prostředkem stromů.  Čerstvé pryskyřice obsahují mnoho léčivých silic s desinfekčními a antimikrobiálními účinky..., a spektrum těchto charakterových vlastností si nese v sobě i jantar. Pomáhá při celkovém uzdravování, čištění a harmonizaci organismu, posiluje Střed jako těžiště i zdroj vlastní energie, díky čemuž pomáhá napravovat i nerovnováhu v ostatních úrovních života (ego, stabilita, strach, sebe-si vědomí, vycentrování, rozhodnost...)
Nošení jantaru na těle pomáhá vyrovnávat i napravitelné fyzické nesouměrnosti (pohybový aparát, pravo-levé vyvážení apod.)
Kombinace drahokamů pro 1.- 4.čakru pomáhá vyladit rovnováhu tělesných orgánů a jejich psychosomatických témat - vertikálně i bilaterálně.
Celkově soubor kamenů podporuje přirozené jemné uzemění, zejména u osob s přílišnou psychickou zátěží (pracující "hlavou", nadměrně o věcech přemýšlejících... - vysoko posazené těžiště namáhané hlavy je pak příčinou úrazů a bolestí hlavy a šíje)...
Vhodný pro všechna znamení zvěrokruhu, zejména ta se sklonem k přetěžování hlavy ("rohatá znamení - Berani, Býci, Kozorozi)

...JEDINÝ...

TOP nominace:
ZEN

Menu
--