Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Tangerin křišťál - krystal 3,1 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13917287
Zobrazení: 34x
Vloženo: 10.3.2023
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kvalitní a velice pěkný krystal tangerin křišťálu, oranžové barvy. Má ostrý, čistý hrot. Ve spodní části krystalu je narostlý další maličký krystal. Tangerin je silně energický krystal. Velikostí je optimálně vhodný pro zakomponování do přívěsku. Ceněný v krystalo-terapii, využijeme jej také pro aktivní energetickou práci na sobě.

Tangerin je křišťál oranžové barvy, který je na svém povrchu potažený vrstvou limonitu/goethitu. Jeho energie je o dost hutnější než energie čistého křišťálu, je více propojený s hmotou a se Zemí. Má prudší, rychlejší energii, je to silně energetický krystal. Skvěle dokáže v našem fyzickém i energetickém těle rozproudit energii.

Jeho vibrace ladí s křížovou čakrou, kterou aktivuje a harmonizuje. Je skvělý pro práci s nervovou soustavou. Dokáže uvolnit nahromaděné emoce, které jsme případně za celý den nezpracovali, umí „opravit přepálené obvody“. V náročných dnech nám pomáhá ulehčit od únavy. Tangerin je úžasný léčitel ve hmotě.

Jinak obecně patří tangerin křišťál do skupiny minerálů, které rozšiřují naše vědomí, otevírají nám dveře k novým možnostem, objevují skryté schopnosti v nás ukryté.

Rozměry: 3,1 x 0,9 x 0,5 cm.

Lokalita: Brazílie, Corinto.

Moje pozn.: A6414.

Menu
--