Domů Zboží Od TěhotenskéKojícíPolštáře

Těhotenský kojící relax polštář 260cm Hvězdy-černá

1 539 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce654 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od TěhotenskéKojícíPolštáře

Katalogové č.: 8554265
Zobrazení: 87x
Vloženo: 23.5.2017
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zaslání do ostatních zemí EU a jinde do světa mne prosím kontaktujte - pošlu Vám cenu.

Ručně pro vás vyrábíme tyto polštáře v Česku ze 100% bavlny a kvalitní PES výplně nebo-li dutého vlákna (nepoužíváme levnější EPS výplň z důvodu hluku při sebemenším pohybu na polštáři). Těhotenský kojící polštář Zuzanka se skládá z odnímatelného obalu ze 100% bavlněné látky a vnitřního obalu PES výplně také ze 100% bavlněné látky.

Tento těhotenský polštář je doslova multifunčkní. Nejen že se na něm pohodlně vyspíte, ale navíc Vám bude po přeložení sloužit jako skvělá podpěra zad třeba při čtení nebo sledování Vašeho oblíbeného seriálu. A to není vše. Těhotenský a kojící polštář Zuzanka Vám po narození Vašeho miminka pomůže při kojení. Polštář přeložíte, dáte si ho kolem pasu a Vaše děťátko na něj položíte. Toto přeložení je velmi snadné díky předšitému "zlomu" ve vnitřním polštáři. Vniřní polštář není určen k praní. K tomuto slouží designový obal z bavlněného plátna. Naše těhotenské kojící polštáře Zuzanka mají ovšem dva zipy, díky nimž nejen že budete mít možnost měnit obaly, ale také případně doplňovat náplň u vnitřního polštáře.

Délka tohoto těhotenkého polštáře je 140cm a pokud by jste oba zahnuté konce narovnali, tak 260cm. Šířka je 70cm a váha 2.4kg.

Pro více fotografií prosím navštivte naše další prodeje. Můžete vybírat z 20 vzorů a porovnat velikost a tím pádem i pohodlí našich polštářů na fotkách s modelkou.

Výhody PES výplně: nešustí, je prodyšná a zůstane dlouho tvarově stabilní. Vzhledem k prvotřídním osobním zkušenostem DOPORUČUJEME :)

Poslední fotka ilustruje velikost našeho těhotenského kojícího a relaxačního polštáře Zuzanka.

KREJCI Hand Made Czech

Menu
--