Domů Zboží Od Eklektik Style

Textilní rouška dvouvrstvá - variabilní uchycení

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Eklektik Style

Katalogové č.: 11476090
Zobrazení: 235x
Vloženo: 8.5.2020
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Textilní rouška ze dvou vrstev 100% bavlny s tunýlkem pro variabilní způsob uchycení roušky na obličej. Spodní část bílé plátýnko, vrchní část barevná. Rozmístění vzoru se může na jednotlivých rouškách lišit. Vybírám však látky s drobným vzorem tak, aby si jednotlivé roušky byly velmi podobné.

Rozměr roušky: 20x9 cm, v nataženém stavu 20x18 cm.

Zavazování roušky si můžete zvolit sami:

A) tzv. pruhované špagety v bílé a modré barvě. Jsou pružné, jemné a na tváři velmi příjemné. Lze je vyvařit. Roušku opatřím 2ks špaget (délka 90 cm každé).

B) tzv. špagety v bílé barvě. Jsou pružné, jemné a na tváři velmi příjemné. Lze je vyvařit. Špagetu můžu navléknou v 1ks (délka 120cm), roušku zavazujete na krku, kolem uší ji jen provléknete. Nebo vám ustřihnu 2ks špaget (délka 90 cm každé).

C) tzv. špagety ve světle šedé barvě. Jsou pružné, jemné a na tváři velmi příjemné. Lze je vyvařit. Špagetu můžu navléknou v 1ks (délka 120cm), roušku zavazujete na krku, kolem uší ji jen provléknete. Nebo vám ustřihnu 2ks špaget (délka 90 cm každé).

D) kulatou pruženku tenší (kloboukovou) – mám vyzkoušeno že postačuje délka cca 22 cm, pro vás ale ustřihnu 25 cm, aby se vám pohodlně zavazovala. Uzlík pak protáhnete do tunýlku a schováte ho.

E) kulatou pruženku pevnější (používá se pro budny) – mám vyzkoušeno že postačuje délka cca 22 cm, pro vás ale ustřihnu 25 cm, aby se vám pohodlně zavazovala. Uzlík pak protáhnete do tunýlku a schováte ho.

F) plochou pruženku širokou cca 3mm – mám vyzkoušeno že postačuje délka cca 22 cm, pro vás ale ustřihnu 25 cm, aby se vám pohodlně zavazovala. Uzlík pak protáhnete do tunýlku a schováte ho.

Vámi vybranou pruženku nebo špagetu tunýlkem protáhnu a vy si doma uděláte uzlík dle vlastní potřeby.

Napiště mi prosím do objednávky vámi zvolený způsob uchycení roušky.

Před použítím vyperte na min. 60 stupňů nebo vyvařte a přežehlete. Pokud roušku vyvařujete doporučuji přidat do vody trochu octu, pomůže vám ochránit barvy na látce.

Cena za 1 ks.

DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE:

Roušku(y) vám můžu zaslat i jako obyčejné psaní (poštovné pak bude činit 30 Kč) . V takovém případě ale nemůžu zaručit, že k Vám balíček opravdu doputuje a nezatoulá se někde cestou.

Pokud zvolíte levnějíší přepravu – připište to prosím do objednávky, upravím Vám konečnou cenu.

Menu
--