Domů Zboží Od BOGY - Janečková Petra

tmavé turecké džíny s mega sedem, na šráky - 1ks

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY - Janečková Petra

Katalogové č.: 8362743
Zobrazení: 1346x
Vloženo: 16.3.2017
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, na zakázku již nevyrábím, dostupné je jen zboží skladem, ani osobní odběr není možný. Před objednávkou je vždy nutné změřit se a dodat mi výsledný rozměr - BEZ ROZMĚRŮ OBJEDNÁVKY NEODESÍLÁM. Informace o dodavatelích, materiálech apod. jsou interní, střihy také nikomu neposkytujeme. Děkuji za pochopení, Petra Bogy :-)
image
image
image
image
image
image
image
image

Kód: TL6202BLBL - další výroba není možná

Kalhoty se hodí pro milovníky pohodlných kalhot s opravdu velmi hlubokým sedem, který na tomto modelu dosahuje úrovně pod kolena - nový vylepšený střih.

Laclový model tureckých kalhot s megasedem, šitý kontrastní barvou nitě, se šoupanými zesvětlenými efekty. Kapsy jsou pouze na předním díle, zadní díl je hladký. Šráky jsou tentokráte na zavazování, tedy bez přezky. Délka je dle výšky postavy - můžete polohovat celkovou délku šatků pomocí uzlíku na předním laclu. Střih je velmi volný a bokový. Model je pohodlný - možné nosit celoročně, s tričkem či rolákem. Pas je snížený /proto doporučuji nosit s dlouhým tričkem, které zakryje boky/. Punt se zapíná na knoflíky, v pase jsou poutka, kterými je provlečen riflový provázek, možné zaměnit za jiný oblíbený opasek.

Materiál je z pevnějšího elastického denimu modročerné barvy - měkký, propraný, takže nikde netrčí - má sepraný vzhled.

Celý model je doplněn knoflíky, nýtky, štítky a text.etiketami naší značky BOGY(R). Délka je dle výšky postavy - vel.38 focena na postavě 38, výšky 180cm.

-----------------------------------------------------------------------------------

rozměry velikostí - orientační tabulka

! důležité !  Před objednávkou prosím proveďte kontrolu správnosti - neberte velikosti jen tak od oka, ale překontrolujte si, zda Vám bude vyhovovat a porovnejte s Vašimi aktuálními rozměry. V případě nejasností a potřeby mne kontaktujte, ráda pomohu s výběrem správné velikosti.

40/42 - pas snížený 92cm (možno trochu stáhnout dodaným provázkem), boky 126cm, délka kalhot boční 90cm, hloubka sedu PD 49cm

------------------------------------------------------------------------------------

materiál: střední gramáž elastického denimu, 98%BA+2%EL

praní: po rubu, možno v pračce při šetrném programu max na 40°C

tipy - riflové zboží obecně:

  • nemá rádo sušičku, vznikají sklady a vyšisované pruhy, proto doporučujeme klasické sušení na věšáku nebo ve vodorovné poloze
  • má rádo změkčování při máchání, takže nešetřete aviváží (zvláště pak při větších gramážích materiálu)
  • dle zvoleného materiálu (poměru složení) vykazuje docela velkou tvárnost, tedy při nošení má tendenci povolit a roztáhnout se zejména na šířku, po praní se opětovně uvede do původního stavu

 

Uložit

Uložit

Menu
--