Domů Zboží Od Cíněnka

Tříbarevný prsten - citrín,karneol,slunenční k.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Cíněnka

Katalogové č.: 11165306
Zobrazení: 148x
Vloženo: 13.1.2020
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tříbarevný prsten - citrín,karneol,slunenční kámen

Autorský prsten -  vyroben z cínu se stříbrem, měděného pocínovaného drátu, měděného plechu a kabošonů z citrínu, slunečního kamene a karneoluPrsten je vyroben ve velikosti 55-61.

Šperk je patinován, broušen, leštěn a ošetřen antioxidačním olejem.

CITRÍN

Užití: hojnost, štěstí, proti nočním můrám, odstraňuje negativní energie

Vlastnosti: náleží planetě Slunce, elementu ohně a má projektivní energii. Mimořádně blahodárně působící krystal, je to šťastný a štědrý kámen. Je jedním z kamenů hojnosti, učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch, poskytuje štěstí každému, kdo ho vlastní. Předchází nočním můrám a zajišťuje příjemný spánek. Funguje jako účinný čistič a regenerátor, svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii. Melancholie a negativní emoce nemají v jeho přítomnosti místo. Podporuje duševní vědomí a dodává příliv nové energie. Je ochránce aury, zavčas svého majitele varuje a tím mu dává dostatek času k akci na vlastní ochranu. Čistí čakry zejména solar plexus, aktivuje činnost korunní čakry a zesiluje intuici, pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy. Urovnává vztahy a spory v rodině či skupině, napomáhá přijímat se takoví, jací jsme, dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony, zmírňuje přecitlivělost zejména na kritiku okolí.

KARNEOL

Vlastnosti -projektivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně. Je to stabilizující kámen s vysokou energií, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť, rozptyluje deprese a negativní myšlenky, dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru, ochraňuje před útoky jiných osob, posiluje astrální vidění, navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu. Aktivuje kořenovou čakru.

Užití - klid, odvaha, sebedůvěra, výřečnost, ochrana,

Sluneční kámen vnáší do života radost a světlo. Tento kámen silně nabitý sluneční energií vás vnitřně prozáří. Naučí vás nezávislosti k vašim nejbližším, a umění říkat lidem ,,ne", a jak si řídit svůj osud. Napomáhá pozitivnímu myšlení. Působí proti depresi, pocitům opuštěnosti a dodává sebedůvěru. Dodává tělu velké množství fyzické energie v době stresů a nemocí. Je též ochranným kamenem.

Zasílám v dárkové krabičce.
Menu
--