Domů Zboží Od Strážci krystalů

Turmalín meloun

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Strážci krystalů

Katalogové č.: 11624954
Zobrazení: 33x
Vloženo: 14.7.2020
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Turmalín meloun

Melounový turmalín je jedním z nejoblíbenějších a také nejvzácnějších typů turmalínů.

Svou strukturou a barevností připomíná řez melounem, podle něhož získal název, neboť obsahuje zelenou, růžovou a bílou pospolu v jednom krystalu. Tento krystal rezonuje s naší srdeční čakrou. Je schopen toto energetické centrum očistit, vitalizovat a odstranit překážky, které tam jsou.

Díky tomu se nám může zvýšit soucit a empatie, budeme více trpělivý a schopni odpouštět druhým. Vyvažuje pravou a levou mozkovou hemisféru, dává do rovnováhy mužské a ženské  energie. Zlepšuje naše silné stránky a zbavuje nás nejistot. Je nápomocen v období těžkých životních výzev. Zvyšuje fyzickou energii, odstraňuje napětí, zbavuje tělo blokád. Je vysoce ochranným krystalem, přináší harmonii a rovnováhu. Je schopen vyčistit naši auru. Odvrací negativní myšlenky a zabraňuje negativním emocím ničit naši životní energii a naše vztahy. Pozitivní energie a láska mohou tak volně proudit do našeho života. 

Melounový turmalín je stabilizační a uzemňující krystal, který nám může pomoci uvolnit stres a napětí a nastolit klid, motivaci a inspiraci. Díky "péči" melounového turmalínu můžeme snadněji dosáhnout svých snů a cílů ...

Turmalín uzemňuje a ochraňuje nás i náš domov.

Vytváří kolem nás silný ochranný štít.

Je to velmi pozitivní kámen, který v nás podporuje optimistické postoje bez ohledu na okolnosti, ve kterých se nacházíme.

Turmalín je úžasný v tom, že negativitu z prostředí a lidí do sebe nevstřebává, ale že ji přímo přeměňuje na energii pozitivní.

Na ochranu před okolní negativní energií, pro harmonizování energie v nás  můžeme nosit melounový turmalín stále při sobě.

Turmalín díky své struktuře navyšuje vibrace svého okolí, kamkoli je umístěn. Budeme tak stále ve vyšších pozitivních vibracích. 

Pokud držíme melounový turmalín v dlani, můžeme cítit příval příjemné, radostné a pozitivní energie, kterou nám s láskou předává ...

Všechny turmalíny jsou darem nám lidem od  bytostí z Vyšších říší ... ♡ 

Země původu:  Brazílie.

Surový, neupravený krystal

Nejvyšší kvalita

Váha B   15 g       

Rozměry 1,5 x 1,5 x 3 cm

Všechny krystaly a minerály pro vás vybíráme osobně, s citem a velmi pečlivě u českého dovozce ze zahraničí.

Kupujete přesně ten kus, který je vyfocen na fotografii.

  

Očista a nabíjení 

Očisťujte čas od času chladnou tekoucí vodou a při očistě si představujte, jak voda smývá z kamene veškerou nízkovibrační a negativní energii, energetické otisky  a kámen se stává znovu čistým a zářícím. Nabíjejte na přímém slunci.

Turmalín všeobecně sice negativní energii v sobě nekumuluje, ale očistu a nabíjení tak jak tak taky potřebuje ... Krystaly nejsou jako samodobíjející baterie. Pomáhají nám, stahují negativní energie, proto je potřeba jim tu péči vrátit a dobít na sluníčku jejich vyčerpanou energii ...

 

 

Menu
--