Domů Zboží Od Poklady světla

Tyrkenitový náramek z krásných brazilských kamenů

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od Poklady světla

Katalogové č.: 11133731
Zobrazení: 43x
Vloženo: 29.12.2019
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento nádherný náramek je vyrobený z 4mm kuliček vysoce kvalitního brazilského tyrkenitu (barvený howlit). Obvod je 17 - 18 cm. Krásný dárek pro Vás, rodinu a Vaše přátele.

Vezměte prosím na vědomí, že fotografie jsou pouze ilustrační a barvy se mohou mírně lišit. Všechny náramky jsou vyrobeny z drahých kamenů výjimečné kvality. Dopřejte si čas na to, abyste si zvykli na náramek a energii, kterou má. Prosím, noste je a zacházejte s nimi s láskou, péčí a respektem, který si zaslouží. Jsou tu, aby nám pomohli a vedli nás; tím si zaslouží naši nejvyšší úctu a vděčnost. :-)

S láskou, tým Pokladů světla. 

Popis Tyrkenitu

Tyrkenit je modře zbarvený howlit (nejčastěji) nebo magnezit. Tyrkenit je uklidňující kámen, pomáhá potlačovat hněv a zuřivost, překonává staré emocionální bloky i sobectví, posiluje pozitivní charakterové rysy, trpělivost a vzbuzuje touhu po poznání. Do domu přináší požehnání. Tyrkenit pomáhá zvyšovat tržby a zvyšovat celkový majetek. V pracovní sféře přináší úspěch a sílu k překonávání hádek nebo nedorozumění. Tyrkenit je základním kamenem snů, protože se uzdravuje i při snění ve spánku. Je to také základní kámen mladých lidí, těsně po ukončení studia a před zahájením nového zaměstnání. 

Děkujeme za váš zájem! Pokud máte jakékoli dotazy, kontaktujte nás prostřednictvím zprávy na Fleru! Těšíme se, až se s vámi podělíme o krásné dary Matky Země. 

    Menu
    --