Domů Zboží Od MoVe materiál

UHU power transparent bez rozpouštědel, 1ks

78 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
DPD (dříve Geis)189 Kč
Dobírka
DPD (dříve Geis)239 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od MoVe materiál

Katalogové č.: 4283599
Zobrazení: 320x
Vloženo: 20.9.2013
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Obsah 45ml

Vlastnosti:

Universální čiré lepidlo nové generace s vysokou pevností vyvinuté pro lepení všech slepitelných materiálů. Toto polyuretanové lepidlo je svými vlastnostmi a oblastmi použití převratnou změnou ve způsobu, technologii a výsledcích lepení. Odolává horké vodě, čistícím prostředkům, ředěným louhům, kyselinám, alkoholu a teplotám od 20 °C do +90 °C.

Rozsah použití:

Lepí spolehlivě všechny materiály s výjimečnou pevností. Vhodné zejména pro lepení a opravy dřeva, tvrzených i měkčených plastů (vynikající pro opravy a lepení plastové obuvi, bazénových folií, nafukovacích matrací apod.), keramiky, skla, kovů, kůže, gumy, textilu, plsti, korku, kartonu apod. Měkčené plasty jako vinyl je možné lepit i pod vodou. Není vhodné pro lepení PP, PE, teflonu a silikonu.

Lepidlo zvláště vhodné pro lepení skleněných korálků, plastových kabošonů apod. Návod k použití:

Lepené části musí být čisté, suché a odmaštěné. Zejména pro porézní materiály použijte jednostranné lepení: lepidlo naneste na jednu stranu a díly k sobě přitlačte.
Pro neporézní materiály použijte oboustranné (kontaktní) lepení: lepidlo naneste na obě strany lepených dílů, nechejte 510 minut zaschnout. Potom díly krátce a silně přitlačte k sobě.

    Menu
    --