Domů Zboží Od Papíránky

Univerzální přání Dřevěné srdce

105 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Papíránky

Katalogové č.: 13415774
Zobrazení: 4x
Vloženo: 28.6.2022
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pokud to nemáte daleko, přijďte se podívat na prodejce vánočního rukodělného zboží ve čtvrtek 7.12., a to na předvánoční jarmark do Kroměříže. Uskuteční se v krásném společenském sále Psychiatrické nemocnice na Havlíčkově ulici. Budu se těšit na všechny zvědavé návštěvníky :-)

Jestli chcete být originální a ostatním dělat radost, sériová klasická přáníčka z papírnictví nejsou nic pro vás... Nezbývá než sáhnout po originálním ručně vyrobeném přání. 

Dámské, do růžova laděné, univerzální gratulační přáníčko s jemnými květinami v podobě samolepek vzhledu vitráží.

Nápis tvoří kovová písmenka, na spodní části je přání lemováno krémovou krajkou. Volně je jako ústřední motiv usazen dřevěný výsek ve tvaru srdce.

Mohlo by se vám líbit i toto přáníčko.

Přání je ručně vyráběné, vždy originál. Dodáváno s barevně odpovídající obálkou a v celofánovém obalu. Uvnitř je bez textu, s volným prostorem pro vaše vlastní sdělení.

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Produkt:

Toto zboží je ručně vyrobené. Každý kus je originál, kterému byla při tvorbě věnována stoprocentní pozornost a péče. Z povahy ruční výroby může místy jevit minimální známky asymetrie či nedokonalosti. 

Barevnost a odstín se mohou ve skutečnosti mírně lišit, oproti nastavení Vašeho monitoru. Pokud je vyrobeno ve více kusech, je možné, že jejich konečná podoba bude mírně posunutá oproti fotografii (např. rozdíly o 0,5-1 mm, apod.) 

Menu
--