Domů Zboží Od Otisk MM

Vánoční váleček 3 různé motivy třešňové dřevo

2 500 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Otisk MM

Katalogové č.: 12858374
Zobrazení: 262x
Vloženo: 23.10.2021
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Vyřezávaný váleček vhodný k tvorbě vánočních sušenek a perníčků a marcipánků, nebo třeba na keramické tvoření atd.. Jeho užití je široké a v jednotlivých kreativních technikách se tvoření meze nekladou a je možné kdykoli tyto techniky střídat.

Rozměry válečku jsou: délka: včetně držadel 17,5cm, bez držadel 7cm, průměr 6,5cm, velikost jednotlivého obrázku: cca7x7cm.

Na válečku jsou tři vánoční motivy: dva andělé držící ozdobný  zvon, sáňky plné dárků se sněhovými vločkami kolem a betlémový výjev Ježíška v jesličkách, nad nímž se sklání volek a oslíček a s kometou letící nad jejich hlavami.

Jedna z možností použití:

Nejprve se vyválí hladkým klasickým válečkem placka z těsta a pod.  a potom rovnoměrným tlakem vyválíme ornament pomocí tohoto vyřezávaného válečku a rozřežeme nožem na jednotlivé dílky a můžeme klást na vymaštěný plech a pod. 

Tvoření s válečkem si užijí nejen dospělí, ale také pro jednoduchost a efektivnost je oblíbený např. u dětí.

Vaše otisky z tohoto válečku jsou určeny pouze pro domácí použití, ne k dalšímu následnému komerčnímu prodeji. (cena za váleček pokud budou otisky následně prodávány je vyšší - info vnitřní poštou, děkuji že tolerujete toto opatření)

Menu
--