Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Variscit tromlovaný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14012506
Zobrazení: 11x
Vloženo: 27.4.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tromlovaný kamínek variscitu (utahlite). Tvarem a velikostí je optimálně vhodný pro zakomponování do přírodního šperku - přívěsku nebo jej využijeme v krystalo-terapii. Můžeme jej také nosit i jen tak při sobě, v kapse, i tak s námi bude jeho cenná energie pracovat.

Variscit bývá obvykle světle až tmavě zelené barvy. Světle zelená barva je barvou rozšiřování vědomí a spojení osobního i duchovního růstu, také vnitřní harmonie. Variscit je mimořádný „léčivý“ kámen, ale vnímejme tuto informaci přesněji - není „kouzelnou pilulkou“, ale jeho účinky pomáhají skrze působení na naše energetické pole.

Obecně patří do skupiny minerálů, které pročišťují naše energie, pomáhají nám rozpustit nežádoucí stavy a vlastnosti, které nyní prožíváme, ale prožívat je dále nechceme. Pracujeme s ním tehdy, pokud se potřebujeme zbavit fyzické bolesti, zranění nebo nemoci. Pomáhá nám pracovat s našimi emocemi, jako je strach, lítost, vina, zlost apod. Dokáže očistit a zotavit mentální a duševní část naší osobnosti, neharmonické stavy naší duše. Na úrovni fyzického těla nám pomáhá řešit také odkyselení organismu, které je častou prvotní příčinou různých zdravotních potíží.

Čím dalším nám jeho energie může být ještě prospěšná? Dodává nám odvahu žít život takový, jaký si přejeme, pomáhá přijmout naši odlišnost, dodává nám kuráž a odvahu a podporuje naši odolnost. Z tohoto důvodu je kámen velmi vhodný i pro lidi tělesně postižené nebo vážně nemocné, protože jim dokáže energeticky(!) pomoci v boji s jejich chorobou či hendikepem. Významně pozitivně ovlivňuje nervovou soustavu. Harmonizuje srdeční čakru.

Rozměr: 2,8 x 1,3 x 0,6 cm.

Lokalita: USA, Lucin.

Moje pozn.: A7094.

Menu
--