Domů Zboží Od Little.Angel

Variscitový - obojstranný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Little.Angel

Katalogové č.: 11513716
Zobrazení: 14x
Vloženo: 23.5.2020
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Mám zriadený účet vo Fio banke, za prevod zaplatíte taký istý poplatok ako do ktorejkoľvek inej českej banky

Retiazka z chirurgickej ocele s príveskom z variscitu (sedimentálny jaspis) .

Nakoľko sú komponenty oceľové, nehrdzavejú a sú vhodné aj pre alergikov.

Veľkosť: prívesok 2,6 x 4,7 cm , retiazka 45 cm

Variscit je kameň odvahy a povzbudenia. Prináša nádej a guráž. Telesne postihnutým ponúka oporu, dáva im odvahu, aby pokračovali navzdory chorobe. Pomáha bojovať s nerovnováhou vyvolanou ich postihnutím. Otvára srdečnú čakru, ktorá vnáša do každej situácie nepodmienenú lásku. Variscit skvelo pomáha pri zkúmaní minulých životov. Podporuje schopnosť vhliadnuť do vnútra aktuálnych problémov a napomáha premeniť situáciu tak, aby mohlo dôjsť k uzdraveniu. Pomáha v stavoch zúfalstva, ponúka nádej. Odstraňuje klamy, pomáha nám ukázať sa svetu takými aký naozaj sme. Upokojuje nervozitu a vnáša pokoj do srdca. Podporuje rozvahu, ale súčasne je obdarený živúcou energiou, ktorá zaistí, že si nebudete počínať príliš škrobene.

Ak si uložíte pod vankúš prinesie pokojný spánok a ukludní ustarostenú myseľ. Na mentálnej úrovni napomáha jasnému mysleniu a zostruje vnímanie. Uľahčuje sebavyjadrovanie a komunikáciu o vlastných myšlienkach. Na telesnej úrovni poslúži ako zásobáreň energie, ktorá pomôže doplniť vyčerpané zásoby. Pri rozpomínaní na minulé životy sa kladie na tretie oko.

Menu
--