Domů Zboží Od Futetka

Ve větru - Karneol, Tyrkenit, Prehnit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený130 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Futetka

Katalogové č.: 8895116
Zobrazení: 137x
Vloženo: 5.10.2017
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zvláště pro mé milé zákaznice jsem založila Futetka fan klub. Dozvíte se zde různé zajímavosti, tipy, akce, novinky, apod. Jste srdečně zváni.

-------------------------------------------------------------------------

Originální autorský šperk Ve větru - Karneol, Tyrkenit, Prehnit

POPIS:  Do tohoto šperku jsem zakomponovala vícero minerálů -  Karneol, Tyrkenit, Prehnit - unáší je vítr do všech stran :-)
Kámen není podložený ze spodní strany a může se tedy dotýkat kůže.
Šperk je vyroben ručně bez bižuterních komponentů či odlitků. 
Šperk je patinován, leštěn, broušen a povrchově ošetřen.

MATERIÁL: bezolovnatý cín, kov, Karneol,Tyrkenit, Prehnit

ROZMĚRY (š,v,t): 4,2 - 10 - 2cm.
Vše měřeno v nejširších místech vzdušnou čarou.

ZAVĚŠENÍ: řetízek, nebo kůže v délce 45 cm. Délku mohu upravit podle Vašeho přání, při objednávce mi Vámi žádanou délku a materiál napište prosím do poznámky, jinak platí materiál a délka uvedená v popisu a na doprovodné fotografii. 
Zapínání je vlastní výroby z nerezového materiálu, který by neměl způsobovat alergické reakce. Háček na zapínání je tepán, což zvyšuje jeho pevnost. Na přání ho mohu vyměnit za biž. karabinku.

KARNEOL

Znamení Skopce, Blíženců

Čakra vitality a podle potřeby

Karneol v nás probouzí potlačené vědomí sounáležitosti s přírodou. Díky němu jsou naše myšlenky prohřáty ohledem, pozorností, pochopením a spoluúčastí k okolí. Vede nás vědomě prožívat každý okamžik života. Jeho vitální energie v nás probouzí tvořivost, kreativitu, aktivně cítit, myslet a jednat, aktivně žít. Zdravotně pomáhá při křečových žilách, otravách krve, vnějším krvácení, revmatismu a stabilizuje krevní oběh.

PREHNIT se hojně využívá ve Feng Shuey, neboť svým ozdravujícím účinkem dokáže vyčistit energie v domově nejen od přístrojů vyzařující elektromagetické záření, ale také po hádce při tiché domácnosti. Prehnit je kamenem regenerace a svojí zelenkavou září odstraňuje bolesti v oblasti močových cest a ledvin, zlepšuje také krevní oběh a lepší metabolismus. Prehnit se používá k doplňkové léčbě celé řady nemocí. Má blahodárný vliv na srdce, plíce, ledviny, játra a další orgány. Často bývá doporučován lidem, kteří mají nějaké problémy s močovými cestami nebo imunitou.
Prehnit zlepšuje osobní disciplínu a podporuje duchovní růst. Usnadňuje navázání komunikace s anděly (zejména archandělem Rafaelem) i mimozemskými bytostmi. Je spojený především se 3. (solárního plexu) a 4. (srdeční) čakrou.

Stejně jako jiné zelené krystaly, i prehnit přináší hojnost a prosperitu. Kromě toho zahání noční můry, zmírňuje obavy a zvyšuje proudění životní energie tělem. Samostatnou zmínku si zaslouží rovněž skutečnost, že pravidelné meditace s prehnitem pomáhají rozvíjet intuici a posilovat psychické schopnosti.

RÁDA ZODPOVÍM JAKÝKOLIV DOTAZ OHLEDNĚ TOHOTO VÝROBKU

Zvláště pro mé milé zákaznice jsem založila Futetka fan klub. Dozvíte se zde různé zajímavosti, tipy, akce, novinky, apod. Jste srdečně zváni.

Menu
--