Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Velká Morava s fasetovaným labradoritem

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 13552930
Zobrazení: 201x
Vloženo: 19.9.2022
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Toulání historií a krajinou. Taková je má inspirace a současný pohled na velkomoravský šperk.

Koupí těchto náušnic si pořizujete originální šperk z mé dílny. Působí velmi jemně, rafinovaně, romanticky.

Vyrobeny jsou z atestovaného nerezu, bezolovnatého cínu s obsahem stříbra a hypoalergenního Osteofixu. Středu dominuje   kulička fasetovaného labradoritu (průměr 5 mm). Kámen je v základní světle šedé barvě, částečně průsvitný, lehce zakalená struktura. Labradorizace (modravé odlesky) je jemná, jen v určitých úhlech. Slunce ho krásně prozáří a zdůrazní.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.

Nerez nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů), utěrkou na šperky nebo švédskou utěrkou.

Náušnice jsou precizně, detailně a profesionálně vypracovány. Výplet je velmi jemný, filigránský. Konstrukce je velmi pevná a v kombinaci s materiálem výborně odolává mechanickému poškození. Náušnice jsou lehoučké a příjemně se nosí. Můžu je doporučit ke stálému nošení.

Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Náušnice se nikde nezachytávají. Zapínání je v Osteofixu - jde o hypoalergenní materiál používaný ve zdravotnictví. Nereaguje s kůží, skvěle se osvědčil i při zvýšené citlivosti na kovy. Zapínání je součástí konstrukce náušnice. Při zapnutí se volný konec zacvakne do protikusu (ouška). Je nutné takto zapnout - zabezpečíte tak náušnici před vyklouznutím.

Průměr náušnice je 21 mm, celková délka 30 mm. Jedna náušnice váží 2,5 g.

Na přání můžu vyrobit doplňky k sadě - např. náhrdelník, přívěsek, náramek, prsten, sponu, ...  Kontaktujte mě vnitřní poštou.

Menu
--