Domů Zboží Od Timantii

REZERVACE Velké zrcadlo Stříbrný vítr

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Timantii

Katalogové č.: 14071097
Zobrazení: 308x
Vloženo: 1.6.2023
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

ZRCADLO JE ZAREZERVOVANÉ.

UPOZORNĚNÍ: nižší cena zrcadla je způsobena jediným jemným povrchovým škrábnutím na zrcadle - cca 7mm, velmi povrchové - nešlo nafotit (na fotce nebylo rozpoznatelné)

Velké zrcadlo Stříbrný vítr zachycuje jemné třpytivé nitky pavučin, které se uchytí na větvi, krásné deštníky odkvetlých pampelišek letících v jarním větru, něžné kapky jarního deště mezi prvními fialkami.

Mozaikové zrcadlo Stříbrný vítr je seskládané z tvarovaných stříbrných kostek a čisté průzračné fialkové. Tento prolamovaný povrch vytváří zajímavé efekty při nasvícení. Kombinace stříbrné a fialkové.

Velikost zrcadla: celkový rozměr: 48 x 60 cm, rozměry vnitřního zrcadla: 38 x 50 cm.

Materiál: stříbrná (keramika), fialková (sklo)

Zrcadlo může mít zezadu 2 háčky na pověšení, nebo můžete nalepit na stěnu (velice rychlé, jednoduché, bez vrtání - lepidlo Mamut). Do poznámky prosím uveďte, zda bude zrcadlo na výšku nebo na šířku - pokud budete chtít háčky na zavěšení.

Ošetření: zrcadlo vyleštit běžnými prostředky na sklo, zaprášené části stačí jemně vysát

Je možné se domluvit na přidělání háčků na pověšení.

Barva:

Stříbrná barva přináší naději, hojnost a romantiku. Odkrývá tvůrčí představivost a intuici. Představuje sny, vize a touhy pro naplnění mimo materiální svět. V období stresu a starostí může odstranit negativitu, podpořit vnitřní stabilitu a vynést do popředí osobní skrytý potenciál.

Fialová barva symbolizuje odvahu, inteligenci, také kreativitu. Je doménou mystiky, magie a kouzla, ale i srdečnosti. Přináší inspiraci, pokoru a napomáhá meditacím. Je spojována
s královskou mocí, bohatstvím a promyšleností. Je vhodná pro ty, kteří jsou vystaveni velkému stresu, jsou nadměrně aktivní a potřebují občas zklidnit, získat rovnováhu či překonat deprese.

Doručení: menší zrcadla posílám poštou ve speciálně vyztužené krabici + bublinková folie. U větších zrcadel nabízím možnost osobního předání zrcadla, záleží na domluvě.

Menu
--