Domů Zboží Od U Pihulky - bižuterie

Velrybka - korálková brožka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky - bižuterie

Katalogové č.: 13843845
Zobrazení: 65x
Vloženo: 5.2.2023
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

Velryba jako ozdoba halenky, kabátku, kabelky, šátku, klobouku.... je to na Vás. Je vyrobena technikou korálkového šití (beadwork) v přídoním stylu.

Velryba, jako symbol velikosti a klidu a rozvážnosti, upoutá svým dokonalým vzhledem a barevnou dokonalostí.

Velryba byla vyrobena jako brožka. Na její ušití byly použity kvalitní rocail Preciosa v bílé barvě a s efekterm perleti a Toho a Preciosa různých velikostí Metalic Nebula. Současně byla Vyšita navy Mouline bavlnkami.

Velryba je podšita černou látkou připomínající broušenou kůži a aby po připnutí držela pěkně tvar, je obšita po obvodu též korálky a uvnitř navíc zpevněna. Je plastická, 3D :o). Na zadní straně je umístěný brožový můstek z běžného bižuterního kovu se zámečkem, takže brožku jistě nikde neztratíte. 

Maximální rozměr brožky je 5 cm na výšku a 8,5 cm po špičku ocásku. I přes svoji "velikost" je brožka lehoučká, váží pouze 11g.

Šito profesionální nymo nití.

Výroba korálkové brožky je pracná a náročná především na čas a použitý materiál, tomu odpovídá i cena. Barvy se mohou díky nastavení monitoru lišit.

Cena za tento kus.

Menu
--