Domů Zboží Od magaela

věneček "šípkový čaj" (oranžovo-hnědo-krémový)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 5468453
Zobrazení: 48x
Vloženo: 5.9.2014
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Dílnička Magaely Vám milé zákaznice přináší novou kolekci podzimních doplňků s názvem "šípkový čaj" inspirovanou blížícím se podzimem as ní neodmyslitelným sběrem plodů a vůní šípkového čaje.

Celá kolekce je věnována každodenním radostem i starostem, je vhodná do každého počasí, pro mladou ale i zralou dámu, do společnosti, nebo jen tak do práce, pro speciální příležitost, nebo jen tak pro radost, takový je šípkový čaj očima dílničky Magaely.

Kolekce je "bohužel" limitována nakolik nasbírání materiálu na její tvorbu si vyžádalo nemalé úsilí a čas a proto věřím, že o to větší radost udělá budoucím majitelkám ... které neodolají a nechají se také inspirovat kouzlem šípkového čaje.

Jako další kousek z kolekce "šípkový čaj" Vám představuji věneček laděn v barvách: oranžová, hnědá, skořicová, krémová, červeno-růžová, trávově zelená, který příjemně oživí Váš outfit během podzimních dnů.
 
Věnováno všem křehkým stvořením milujícím tematiku víl a jiných mystických stvoření.
 
Vyroben z textilních kvítků, mini plodů určených k aranžování, ozdobných bahniatok, přírodních sušených trav a dřívek, drátku, floristické pásky a jiných drobností na aranžování.

Menu
--